| MaximovGeorgiana a întrebat:

Sambata m intalnesc cu gagica-mi-a si eu nu stiu sa sarut. plz ce sa fac sa iasa totu perfect. nu va bateti joc, am nev de ajutor. pentru cel mai util raspuns funda + toate voturile bune

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Gagica-to ma.la cum vorbesti despre el e clar
zii ca nu stii
sa te-nvete

| Brunette12BaBiys a răspuns:

Poi! O sa reusestiwinkingNu e asa de greu si oricum o sa iasa bine deoarece daca te iubeste nu pune cont de astawinking...in fine.saruta-l cum stii thubatting eyelashes.

| Tso a răspuns:

Singurul lucru pe care poti sa-l faci ca sa iasa totul perfect este sa te speli pe dintisori. Atat.
Restul, vine de la sine. Un sarut nu trebuie sa te sperie si nici nu trebuie sa fii stresata, de genul:" oare cand o sa ma sarute?", "Ce trebuie sa fac?" si altele.

| SebY_6936 a răspuns:

Buna! Cel mai simplu lucru e sa nu te gandesti la asta cand ai sa fii cu el nu te stresa pe tema asta lasate condus de el. Daca el are experienta va fi foarte usor. Si eu prima data cand m-am sarutat cu 1 fata nu stiam ( cica ) dar cand am vazut am sarutato pe loc si eu nu mai sarutasem niciodata. Deci nu fii stresata lasa lucrurile sa curga de la sine ciaw team pupat. Succes

| Swiftt a răspuns:

Pai ca sa iasa totul perfect urmeaza pasurile: pasul 1. Asigurate ca nu iti pute gura. Pasul 2. Spalate pe dinti inainte sa mergi la intalnire. Si sa saruti e usor. Pui buzele in forma de cerc si cand simti ca se ating scoate limba ca asa o scoate si el. Bafta!winking