| Adinastar a întrebat:

Sâmbătă pe 11 am luat escapelle după actul sexual. Azi după 6 zile am întreținut iarăși raporturi intime și am mai luat o pastila chiar dacă știu ca nu este indicat. Întrebarea mea este dacă sunt consecinte la faptul ca am luat la un timp atât de scurt din nou?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu trebuia sa mai i ei azi o pastilă, ce aveti ma fetelor in cap, te distrugi singură, ce varsta ai?

| sofisis a răspuns:

Doamne fereste...da de ce nu iti iei anticonceptionale normale?
Daca ai noroc, nici un efect imediat dar cu siguranta ceva probleme hormonale o sa ai

| mihai69 a răspuns:

Pastila aia are în cutie și un prospect; scrie clar acolo toate efectele adverse. Dar trebuie să și știi să citești...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din prospect:

Daca dupa ce ati luat Escapelle a avut loc un alt contact sexual neprotejat (daca acest lucru se intampla in cadrul aceluiasi ciclu menstrual), comprimatul nu isi va exercita efectul contraceptiv si exista din nou risc de sarcina.

Daca va este rau (varsaturi) in primele trei ore dupa administrarea comprimatului, trebuie sa luati imediat alt comprimat. Trebuie sa contactati imediat farmacistul pentru un alt comprimat.

Dupa ce ati luat Escapelle, daca doriti sa aveti contact sexual si nu folositi pilule contraceptive, este bine sa folositi prezervative sau diafragma si spermicide pana la urmatoarea menstruatie. Acestea sunt necesare, deoarece Escapelle nu isi va face efectul daca aveti contact sexual neprotejat repetat, inainte de aparitia urmatorului ciclu.

Răspuns utilizator avertizat
| orailibrail a răspuns:

Ai riscat fff mult.
Vei afla peste cativa ani daca mai poti face sau nu copii

Răspuns utilizator avertizat