| semy a întrebat:

Sambata trecuta am iesit cu un tip, a zis ca ar vrea sa mai iesim, stie ca am suferit mult dupa ultima relatie si el a suferit, ne-am povestit totul, vrea maine seara sa ne vedem la o cafea, m-a invitat, a zis daca vreau, credeti ca ma place? sau asa amical? eu il simpatizez, imi place baiatu, acum nu stiu, oare daca nu ii placea compania mea nu ma mai invita? ce sa cred?

4 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Din moment ce ti-a facut o invitatie in oras la o cafea, are motive sa-i placa, sa-ti ceara din nou o iesire in oras, poate prezenta ta pentru el este agreabila. Daca nu ar fi fost si el interesat probabil, ori ieseati afara la plimbare, ori nu mai ieseati deloc.

| LUuuuci a răspuns:

Alo gara? ce naiba in loc sa te desconsideri.reconsiderate,normal ca te place, acum gandeste si tu logic daca ai fi baiat ai invita pe cineva in oras pe care nu-l placi? Normal ca omu te simpatizeza de aia si te-a invitat si vrea sa te cunoasca mai bine.Lasa suferitu dupa ultima relatie ca nu poti traii in trecut oricum si ce a fost a fost si pana la urma urmei oamenii din greseli invata ai sa vezi unde ai facut greseala si sa n-o mai repeti.Sid aca tot te-a invitat si-l placi "fii cu tupeu" si incearca sa-i arati ca si tu-l placi.

| gigiro a răspuns:

Sigur ca te place, si faptul ca te-a invitat la cafea, denota ca vrea sa te cunoasca si mai bine, sa vorbiti cat mai mult. Daca era neserios, te invita pe mess sau iti scria sms-uri scurte si impersonale.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Te place pentru ca devii confidenta lui.

Ai grija sa nu te indragostesti iar el sa te vada doar ca pe o buna prietena!