Sani mijlocii proportionati cu corpul persoanei. Aspectul e foarte important intr-o relatie fiindca e nu doar primul lucru care atrage un partener ci si ceea ce vede partenerul de fiecare data. Asta nu inseamna ca trebuie sa fie fotomodel persoana respectiva, diverse persoane sunt atrase de diverse aspecte fizice. Personalitatea e pentru unii esentiala, pentru altii o personalitate puternica e de evitat fiindca le place sa fie in control.
Caracter, personalitate, spiritualitate, inteligenta, umor, samd.
Nu ma baga in seama, sunt o visatoare. (Sani, domnule, sani. Cat casa poporului daca s-ar putea...) People sucks.
Aspectul conteaza, nu neg. Dar daca esti 90-60-90 si cand deschizi gura nu legi doua fraze mai bine ma fac gay ca vad ca se poarta. Nu vad femeia perfecta in xx%. Nu cred ca e un tipar al perfectiuni.
Eu nu am impus niciun tipar de perfectiune, eram doar curioasa cat conteaza pentru voi caracterul si cat celelalte lucruri. O zi buna!
Ma bucur ca te-ai lamurit. Zi buna si tie.
Asta depinde de la persoana la persoana/ Parerea mea este ca trebuie pastrat un echilibru
Iar tu ce agramată trebuie să fii.
Daca am scapat un "i" nu inseamna ca sunt "agramata". Inseamna ca nu am fost atenta sau am o problema cu "a fi".Nu cred ca esti in masura sa-ti dai cu parerea din moment ce nu ai purtat nici macar o conversatie cu mine.O zi frumoasa, frustratule!
Port o conversaţie cu tine chiar acum şi nu-mi prea place. Mhmm, vrei să admiţi sau nu, tu ai o problemă cu litera i, degeaba încerci să dai vina pe neatenţie.
http://i.imgur.com/Ni5t1q4.jpg
http://i.imgur.com/ofjC7yC.jpg
Spune mersi că nu ţi-am răspuns ocării.
Si daca am o problema cu "i"(apropo "o sa devi" e corect, oricat ai vrea tu sa ma corectezi) asta inseamna ca sunt "o agramata" sau si tu ai o problema cu termenii?!
Viitorul popular are la bază conjunctivul, mă ("tu să devii" => "tu o să devii").
Continuă să mănânci din ciocolata aia şi taci.
Neah, sunt mai curioasa de fel.
*highfive* ^.^
^^
Sani: Depinde de noroc Aspect/personalitate... Pai, atat timp cat nu ma face de rusine pe strada si imi place cum vorbeste si cum se poarta, inseamna ca e o fata ok.
Nu am pus intrebarea cu referire la mine, eram curioasa cu ce ganduri isi mai petrec oamenii viata )
In ziua de azi conteaza mai mult : aspectul, banii si faima..la suflet nu se mai uita decat Dumnezeu & Lucifer (Satana)
Alllllexandra întreabă:
sfdshsnsa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: