| nicolll a întrebat:

Sapt trecuta am fost in vizita la veri si unchi cateva zile in alt oras, intr-o seara varul meu a facut baie, a iesit am spalat bine cada am dat drumu la apa apoi am facut si eu, pot fi insarcinata? cine stie ce a facut el in baie...intreb deoarece stiu ca e devreme dar de 1 ora mi se zbate burta in continuu nu se opreste deloc si nu stiu ce poate fii mi-au trecut toate prostiile prin minte, contact sexual nu am mai avut din ianuarie deci de atunci sigur nu eram ca mi-a venit de 3 ori ciclu normal si eco pentru chist luna trecuta deci de atunci sigur nu e, se poate sa fi ramas spermatozoizi pe cada chiar daca am spalat-o?

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu se poate sa fii insarcinata. Oricum, ar misca dupa cam 18 saptamani de la conceptie, asa ca nu ai avea cum sa simti zbatere in abdomen.

| monyk a răspuns:

Buna, parca e din basme...ar fi prea de tot sa ramai insarcinata astfel.Nu draga mea, nu ai cum sa fi ramas gravida, in plus si daca ai fi ar fi prea devreme ca sa simti ceva.

| nicol20 a răspuns:

Nu stai linistita eu nu rezista mai mult de 30 de min iar cand intra in contact cu apa si sapunul ei mor

| Stefania a răspuns:

Buna, asa nu poti ramane insarcinata, nu e posibil, probabil ai dereglari de ciclu, mie mi s-a intamplat.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Deci, poate a mai rămas un spermatozoid pe acolo, un "Rambo", dar şi dacă mai rămâne nu prea poate să înoate el spre ovul şi să îl şi penetreze (trebuie mai mulţi spermatozoizi pentru a pătrunde în peretele ovulului)...

| Eu4EverX a răspuns:

Sa fim seriosi, NU se poate, dar informativa mai fetelor un pic inainte sa postati astfel de tampenii

| bblock69 a răspuns:

Cum sa ramai insarcinata fara sa fi avut contact sexual?
Nu...nu trebuie sa-ti faci griji!
Dar pentru linistea ta incearca totusi un test de sarcina!

| TheMihutz a răspuns:

Ti se zbate burta ca...ai nevoie de veceu happy

| cami_5314 a răspuns:

Deci sa inteleg... tu ai facut baie dupa varul tau si crezi ca ai ramas insarcinata pentru ca ti se zbate burta?
1.Nu poti ramane insarcinata decat daca spermatozoizii vii ajung la tine in vagin si de acolo urmeaza calea mai departe spre ovul. Spermatozoizii nu pot trai de capul lor asa peste tot. Ei trebuie sa aiba anumite conditii, de temperatura, ph etc si cu siguranta nu pot fi vii intr-o cada.
2. Printre primele semne ca ai fi insarcinata, nu se numara si faptul ca ti se zbate burta.Iti dai seama ca esti gravida cand nu iti vine ciclul si iesi pozitiv la teste de sarcina, si nici atunci nu e sigur. Burta o sa se 'zbata' mai tarziu cam prin luna 4 de sarcina.
3. Poti ramane gravida, daca nu ai avut contact sexual doar cu ajutorul medicului, prin inseminare...altfel nu!
4. Exista posibilitatea sa fi ramas spermatozoizi pe cada, chiar daca ai spalat-o, dar ei sunt morti de mult...la cat clor si alte minuni sunt in apa de la robinet...

| Rioko a răspuns:

Nu se stie sigur dai ai putea incerca un test de sarcina.

| kristinutza a răspuns:

Da tu chiar nu esti sanatoasa...

| romanionu a răspuns:

Cum *** sa ramana spermatozoizi pe cada?
Lume...lasativa de site...decat sa puneti intrebari dea dreptul penibile si stupide.
Va rog faceti un bine si luati un manual de folosinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita nu e in niciun caz asta. Spermatzoizii mor in afara mediului uterin destul de rapid, mai ales ca in apa rau substante chimice (sampon, gel de dus, etc). In plus, un sprtmatozoid poate inota o distanta relaiv mica (desi, in comparatie cu, corpul lor, distnta e mare). In niciun caz nu reusesc ei sa inoate destul cat sa ajunga in uterul tau asta in caz ca nu au murit pe drum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai spalat-o bine, ma indoiesc.Linisteste-te,chiar nu cred asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

LOL. Nu ai cum sa fi însărcinată pentru ca nu a existat penetrarestraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei pe cada nu ramane nimic, datorita materialului din care este facuta.Mai ales daca spui ca ai si clatit-o.Ar insemna ca fiecare persoana dintr-o casa sa aiba cada separatlaughingProbabil ai impresia ca ti se zbate burta deoarece te gandesti cum ca ai fi insarcinata.Incearca sa nu te mai gandesti.Si daca tot nu esti sigura mergi la farmacie si ia-ti un test de sarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fg