anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Saptamana asta fac 5 luni cu iubitul meu si nu stiu ce sa-i iau?sad da`ti`mi o idee plss. i-am luat deja bratara, si un lant...ma gandeam la ceva mai deosebit...nu stiu felul in care i l`as da sa fie mai altfel.happy daca aveti ceva idei spune`ti

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. fa rost de 5 cutiute frumoase si scrie numele lunii(alea 5)si in fiecare pune un biletel cu un mesaj romantic, scris de tinehappycu tot ce simteai in acele luni pentru el(in caz ca ati avut vreo cearta, dar sper ca nu, scrie-i ca iti pare rau pentru atunci)
asta e o idee daca sunteti un cuplu romantic.

2. fa rost de un cd cu toate melodiile voastre(preferate) si ascultati-le la o plimbare.

Daca ai bani:

3.bilete la concertul trupei preferate.

4. Un Dvd cu filmul preferat(poti sa il si inchiriezi)

5.Sau mergeti la CINEMA.

6. iPod sau MP3 player

7. un parfum

8.mergeti la tennis.patinoar...oriunde puteti sa petreceti momente de neuitat.

cele de mai sus sunt salvatoare in situatiile in care dispui de niste banihappy
PS:Asigura-te ca el nu uitahappy:*:*:*
la multe luni impreunahappy:*

4 răspunsuri:
| Artemiss a răspuns:

Sunt multe feluri de a-i darui cuiva un cadou.In cazul tau ar merge ceva romantic... O plimbare prin parc, noaptea, fata sa ii spui de cadou...sa creada ca ai uitat...si hop...scoti cadoul...happy
Daca ai cum, poti face ceva de mancare la tine acasa...si sa ii daruiesti in timp ce luati cina.Sau pui lantul si bratara intr-o cutiunta... ii bati la usa...si fugi, lasandu-i cutia in fata usii cu un biletel gen"De la cineva ce te iubeste mult mult..."si apoi apari si tubig grin...etc.
Fii inventiva... Dragostea are nevoie de imaginatie!

| NewClassic a răspuns:

BUNA...Gindestete la o surpriza originala compunei o poezie, fa-i un tort sau creeaza cava inedit pentru el. Iar cel mai special esti tu si simpla ta prezentza asta ar trebui sa fie cava special pentru el.Bafta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună draga mea happy
Aş vrea să îţi spun că nu contează cât de fastuos este cadoul pe care i-l dai, contează gestul. Poti sa ii dai ceva simbolic, ceva ce sa il faca fericit si din care sa fie sigur ca cineva il iubeste. Poti sa ii dai un parfum sau imprima pe o pena poza voastra love struck. Sau mergeti undeva impreuna si apoi incepeti sa va sarutati nebuneste ca in prima zi din care sunteti impreuna.
Sunt sigura ca va aprecia orice gest de la tine, cadoul poate fi si o simpla imbratisare si un sarut. Mult succes kiss

| eu6556 a răspuns:

Pe 15 luna asta am facut 5 luni de cand sunt cu iubita mea. Nu am reusit sa ne vedem dar crede-ma ca eu as fi extrem de multumit si nu mi-as dori nimic altceva decat sa vina la mine vesela sa ma sarute si sa-mi spuna cat de mult ma iubeste.