Ar fi trist. La fel de bine ar fi sa o faci cu o mataranga (dildo) din aia de la sex-shopuri.
Atat timp cat nu te simti folosita, foloseste-l tu daca iti arde de nebunii. Dar gandeste-te bine cat de sensibila esti emotional. Sunt fete care pur si simplu vad un tip de care le place si-l folosesc pentru sex, daca iese si ceva mai mult bine, daca nu, iar bine, dar daca crezi ca iti va parea rau ca te-ai dezvirginat cu el doar fiindca nu simte nimic pentru tine, mai bine n-o faci.
Fata draga, te rog sa ma scuzi pentru ce-ti spun... Dar tu esti chiar batuta in cap?! Crezi ca daca te dezvirginezi, o sa fie nu stiu ce mare chestie? O sa te doara de-o sa te urci pe pereti si n-o sa simti mai nimic (poate doar ca-ti este dat vaginul pe razatoare). Iar a doua zi, respectivul o sa pretinda ca nu te cunoaste si tu o sa ramai ca-n bancul ala: si fu...ta si cu banii luati. Daca nu mai poti, baga-ti un morcov si lauda-te pe facebook. Stiu, sunt a dracu, dar chiar m-am saturat sa te tot vad pe-aici. Cel mai tare ma enerveaza fetele lipsite de coloana vertebrala, care se transforma in pres pentru toti pitziponcii.
Daca stii ca baiatul respectiv nu tine la tine si mai e si afemeiat...ce astepti din partea lui? Scara la cer? Pastreaza-te pentru cineva mai la locul lui; nu fa petting, sex cu toti pe care (consideri) ca ii placi.