| Torinos a întrebat:

Săptămâna trecută am fost la prietena mea acasă. După ce ne am sărutat jumătate de ora am pus mâna pe buzele ei și i-am zis "tot ce îmi doresc e sa le simt", iar ea s-a prins ca ma refeream la oral. Chestia e ca la un momentdat a făcut o, fapt care m-a surprins și pe mine. A doua zi m-am gândit ca am făcut ceva super prost și ma gândeam ca am obligat o indirect sa o facă. Am văzut ca are ceva pe suflet de câteva zile și astăzi mi-a spus ca nu se simțea pregătită sa facă asta și a făcut o doar pentru ca voia sa ma simt bine eu. Ma simt exact ca ultimul gunoi și nu știu ce sa-i zic ca sa fac sa treacă peste asta. Țin sa menționez ca fata are aproape 18 ani și sunt primul băiat in care a avut încredere ca sa facă chestiile astea.

4 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Cu ajutorul unui buchet de flori, vei obtine iertarea ''pacatului'' la care a fost supusa involuntar. big grin

| Queen003badgirl678idkk a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Dar daca un baiat de 19 ani se da la una de 13 si o pune sa faca mult mai multe mai e pacat?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Queen003badgirl678idkk):

In cazul unei asemenea relatii care depaseste cadrul strict al unei simple prietenii, cum este cea mentionata de tine, dintre o minora si un adult reprezinta o incalcare grava a legislatiei in vigoare, Daca poate fi considerat ca fiind si un pacat sau nu?, o asemenea apreciere de natura etica si morala apartine credinciosilor crestini.

| LastBlackNight a răspuns:

De ce ii plac baietilor oralul? eu nu va inteleg frate