Incearca cu sex. Probabil ti-a placut foarte mult efectul masturbarii si de asta simti nevoia. Varianta 2 ar fi ca esti nimfomana. Dupa ce o sa faci si sex iti vei da seama. Oricum, masturbarea nu e ceva rau. Numai sa nu abuzezi, totusi.
Nu, nu functioneaza. Daca ti-e pofta, o sa vezi ca te umezesti brusc din orice, numai de la un gand, de exemplu. Plus ca, in cazul fetelor, masturbarea se poate face discret, in aproape orice loc / conditii / etc. Daca nu vrei sa incerci cu sex, masturbeaza-te linistita, dar incearca sa nu depasesti 3 ori pe zi, ca e prea mult, totusi. Cam toate fetele se masturbeaza si n-a murit nici una din asta. In schimb, daca te opresti, e posibil sa apara dereglari hormonale, si nu are rost.
Trebuia nici sa nu incepi dar acum iti sugerez sa te abit cat pot daca nu reusesti sunt niste fete in Alba care au o asociate si te ot ajuta sa scapi de asta iti sugerez sa mergi sau sa cauti pe site sa te informezi http://www.ccalba.ro/
Da. Daca iti ocupi timpul cu altceva s-ar putea sa reusesti. Daca iesi pe afara cu siguranta o sa uiti complet. ca doar nu poti sa te masturbezi pe afara .
Pai cauta`ti un baiat pe cinste si fa`i sex cu el)
Altceva nu prea cred ca ai ce face
Sfat:pune mana pe o carticica si ia apuca-te sa citesti putin.Ca pun pariu ca n-ai mai mult de 12 ani.
Sa ai voina, sa te gandesti la altceva, sa te ocupi cu altceva. armescuselena este idul meu daca vrei sa te aut sa iti dau mai multe indicatii
Nu e o solutie. nu vreau sa-mi pierd virginitatea. si vreau sa renunt si la chestia asta...
Nu vreau sa incerc cu sex, repet. am citit alte raspunsuri, la alte intrebari gen a mea si ziceau anumite persoane sa incercam sa ne ocupam timpul cu altceva. credeti ca functioneaza?
Mi-a cam trecut... am incercat sa ma gandesc la altceva, sa scriu pe bloguri si sa ies mai mult. vad ca a functionat.