Nu. E chiar imposibil, iar pastila ai luat-o fix degeaba; bucură-te acum de efectele ei adverse!
Nu prea mai este posibil sa ramai insarcinata.
Dar ce experienta este asta?
Ca si cum ai fi avut prima ora de condus, si deja ai facut masina dauna totala + o persoana decedata.
Stiai ca pastila aia nu e deloc benefica, si ca nu o poti lua dupa fiecare partida de sex?
Poti avea tulburari hormonale mari dupa ea, la fel si dupa inceperea vietii sexuale. Tu tocmai ai facut doua chestii care te pot da peste cap. De ce?
E prima mea experienta sexuala și prima pastilă pe care am luat-o.
Nu am știut foarte multe despre pastilele astea, pentru ca nu am avut pe cine sa întreb, părinții mei se feresc de subiectul sex, iar prietenii mei sunt și ei virgini. am cautat și pe internet multe informații dar nu toate sunt bune, de asta am făcut prostia respectiva
Pe prospect cred ca scria chiar mai multe riscuri decat se intampla de obicei.
Aia nu e metoda contraceptiva, e frana de urgenta.
Trebuia sa intrebi despre acea pastila inainte sa faci sex.
Prezervativul e cel mai sigur, pe viitor.
Daca ai un partener destept (nu e cazul tau) si sanatos, poti incepe partidele de sex fara prezervativ, daca nu exista mult lichid preejaculator, iar el, cand simte ca se umezeste, pune prezervativul.
Asta e singurul neprotejat pe care il poti face, dar tot ramai cu riscuri/incertitudine. Merge intre aia peste 25 de ani, care au 2-3 ani impreuna si deja ar accepta o casatorie la viteza, de dragul copilului neprogramat.
La varsta ta, si mai ales cu un partener stangaci, trebuie sa-l convingi sa-si puna prezervativul (corect), inainte sa te penetreze.
Pilula de a doua zi e salvarea in cazul in care o comiti mai grav. Dar cel mai bine este sa nu ajungi la ea niciodata.
Daca vrei sa faci sex neprotejat, mergi la ginecolog si il convingi sa iti prescrie anticonceptionale. Dar pentru binele tuturor, trebuie sa-ti duci si iubitelul la un set de analize relevante in viata sexuala. Cum sunt cele pentru casatorie.
Un partener bun ar trebui sa-si faca griji pentru tine. Al tau cred ca e cam prostuc, nu-ti recomand sa il pastrezi.
De aceea educatia sexuala este NECESARA.
Si aia de la guvern vor sa o interzica... hmph.
Ai citit prospectul sau ai citit din el doar ce ti-a convenit. Doamne, nu imi vine sa cred. Degeaba aveti atata informatie ca prostia este in floare. Cum mama naibii sa faci sex ca sa iei pastila de a doua zi, o bomba hormonala, de la care poti muri?
Daca nu si a dat drumul in tine sau prezervativul nu era spart sau nu s-a scurs nimic inauntru atunci nu sunt sanse