| Summer4Party a întrebat:

Saptamana trecuta m-am intalnit cu o prietena (fosta iubita de acum un an si ceva) cu care ma intelegeam bine dar cu care nu vorbisem in ultimul timp, si in drum spre casa ea ma intrebat (ea e mai perversa asa, adica nu e rusine sa vorbeasca despre chestii intime) ce parere am depre un baiat eu i-am zis ca e ok pentru ca ma dus acasa o data dupa ce mam imbatat in club. Si ia mia spus ca baiatul ala ia spus ca faceam multe figuri pe drum si asa sa ajuns la discutia asta: (toata discutia era pe un ton vesel nu era o cearta)
Eu: da bausem cam mult cred si am inteles ca am facut panaram dar nu mai stiu.
Ea: pe tine ametit te cred in stare sa faci sex si cu baba
Eu: dupa trei shot-uri in club mai scos afara si ai inceput sa ma saruti ca nebuna
Eu: nu mai zic ca erai in stare sa faci si altceva la bautura
Ea: dar stii ca mia placut
Urmeaza peste ceva timp un 'eveniment, si o sa mergem toti in club.
Ea: stii ca vine evenimentul si o sa mergem in club o sa iti arat atunci de ce sunt in stare
Eu: asta a sunat amenintator si pervers
Eu: ce ai de gand?
Ea: o sa facem sex
Eu: de ce nu acum
Ea: pentru ca am mai mult curaj cand sunt ametita
Eu: tu vorbesti serios?
Ea: ai sa vezi sa iti iei balonase.
Si asa sa terminat ea a ajuns acasa si eu mam gandit la ce poate fi in minte ei. Suntem de aceiasi seama nu sunt mai mare ca ea decat cu jumatate de an.
Voi ce credeti ea mai tine la mine? Sau doar vrea sa scape de virginitate pentru ca intr-o discutie de mai demult ea mia spus ca la 18 ani nu vra sa fie virgina.

4 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Intrebarea este: Tu crezi ca mai e virgina? laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca te vrea doar ca partener de sex fara implicatii sentimentale. Poti incerca mai ales daca iti face placerea aventura.succes.

| SmQaLeXuTzz a răspuns:

Vrea doar o aventura, sau mai multe.Deci vrea sa faceti sex fara sentimente.

| Summer4Party explică:

laughing Virgina sunt sigur ca inca e