| BRG a întrebat:

Sărut mîinile stimate doamne/domnișoare, salut domnilor, ce a ți face dacă a-ți avea de ales între telefon mobil, și calculator, sau laptop, ce ați alege? Vă mulțumesc Cristi.

Răspuns Câştigător
| Alis_5793 a răspuns:

Eu as alege telefon mobil. De ce? Am un telefon si laptop car eisi fac treaba foarte bine. Telefonulwinking

22 răspunsuri:
| MâţaD a răspuns:

Ce mi-ar fi mai util.eu momentan am si telefon si calculator. daca mi-ar trebui un laptop, as renunta la nu stiu ce telefon de fite pentru scoala sau pentru treburi mai urgente!happy

| misterioasahug a răspuns:

Laptop happy

| lumy5 a răspuns:

Iphone 4/ galaxy S2- e cat un telefon si poti sa faci orice cu el

| nico6 a răspuns:

Nu cred ca as putea alege

| albertcraiova a răspuns:

DEPINDE laughing eu unu as zice calculator daca stai mai mult in casa sau telefon daca stai pe afara dar pnm i-ati calculator ca telefon poti sa iti iei si u cu banii tai

| lolly a răspuns:

Daca e vorba de cumparat laptop/pc, daca ai de ales la o pedeapsa telutongue

| stefi98vl a răspuns:

Eu as alege calculator dar nu un calculator din acela jaf.

| stefi98vl a răspuns:

Eu as alege calculator dar nu un calculator din acela jaf.

| Madaa12345 a răspuns:

Telefon.dar sa fie unul buntongue
deci sa inteleg ca intrebarea asta nu este si pentru domni?laughing)

| Paula007 a răspuns:

Laptop

| PetreConstanta a răspuns:

Natura

| pinkystyleツ a răspuns:

Ipadu happy le face pe toate

caramela
| caramela a răspuns:

Buna si tie! as alege telefonul, doar asa pot comunica cu persoanele dragi mie, mai ales ca mama nu are calculator...o zi buna!

greece12
| greece12 a răspuns:

Aleg laptop-ul.
La telefon mereu o sa ma deranjeze si cine nu as vrea,calculatorul ma tine inchisa in casa, un laptop imi da libertatea de miscare de care am nevoie si nici nu ma bate la cap, il deschid si-l inchid cand vreau...

| BRG explică:

Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsurile date, dar cred că eu a m pus puțin greșit întrebarea, am vrut să spun ce a -ți alege dumneavoastră dintre calculator și telefon, dacă ar fi să fiți undeva pe o insulă izolată, de lume, și a-ți fi doar voi singuri, vă cer scuze pentru gramatica mea care este la pămînt,(are împămîntare să nu curenteze.)

| LifeIsAJoke a răspuns:

Laptop poate sa le depaseasca pe toate.happy

| LifeIsAJoke a răspuns:

Laptopul e si portabil ca telefonul si are memotia unui calculator.laughingE 2 in 1.

| aryana_4212 a răspuns:

As alege telefonul

| Didi908 a răspuns:

Sa nu ne mai spui "sarut mainile" bleax

| pwp a răspuns:

Calculator cu siguranta(dar si cu internetbig grin)

| Kristina_3133 a răspuns:

Buna,Cristi! As alege telefonul mobil.

| Georgy_7404 a răspuns:

As alege un tel care are si internet pe el si tot ce ii trebui deci teluu