Intotdeauna un compliment iti va aduce un zambet pe fata. Eu multumesc frumos. Nu o fac din complezenta.
In schimba ma enerveaza grav aia care se holbeaza la mine ca tontii sau aia care, cum spune si dadine, gasesc ei "replici" inteligente de agatat.
Dar sa stii ca o femeie va aprecia de 10 ori mai mult un compliment venit din partea unei alte femei, decat pe cel venit de la un barbat. Ne bucura si acelea, dar mai tare ne bucura cand ne complimenetaza una de-a noastra.
Buna.Eu personal sunt satula de complimentele persoanelor pe care nu le cunosc, ma complimenteaza din prima, acestia vazand doar partea mea exterioara.Singurele complimente care ar conta pentru mine ar fi din partea persoanei iubite.
Satula de complimente? Niciodata!
Nu cred ca exista vreo fata/femeie care sa fie satula de complimente decente.
Într-adevăr, complimentele au un rol important.
DAR! nu toate.Eu apreciez în special originalitatea în momentul în care un bărbat complimenteaza o femeie. Fără dar și poate "drăguțo, frumoaso, scumpo" sunt excesiv utilizate.
Florile sunt un gest tandru și afectiv în concepția femeilor, dar de la bărbatul greșit pot să nu aibă nici o seminficatie.
Intrebarea priveste complimente decente referitoare la aspectul fizic, dar frecvente, repetate, si nu de la,, cel de linga mine" ci de la cei cu care vii in contact in viata de zi cu zi.
Am minti, daca am spune ca aceasta este o nascocire.In general,oamenilor le face placere sa primeasca mici atentii (simbol al aprecierii) sau complimente, iar asta nu cred ca tine de sex, ci mai degraba de egou, de cata nevoie are el de acestea pentru a creste.O femeie, cu atat mai mult are nevoie.Ne luam energia din asta.Imi place sa privesc in ochii aceluia care imi face complimentul, multe cuvinte sunt rostite fara a crede in ele.Ii.multumesc persoanei care imi face complimentul.De putine ori simt ceva, pentru ca de tot atatea ori cred in cuvinte.
Da, femeilor le face placere sa primeasca flori si complimente. Cel mai important, pentru mine, este sa primesc complimente de la cel de langa mine, consider ca acelea sunt cele mai importante deoarece te simti mai ok cand vezi ca esti apreciata de cel de langa tine.
In ceea ce priveste complimentele primite de la ceilalti si acelea sunt bine venite deoarece iti fac ziua mai frumoasa.
Daca sunt complimente adresate frumos, le accept cu mare drag, multumesc si nu doar din complezenta, dar daca sunt complimente de genul "hey scurta viata mai am, ah dar mai scurta e fusta ta", " hey gagica, da-mi o buca sa ti-o tin", "simpatico vino sa-ti arat ceva" atunci ce sa mai zic
p.s. ar fi un topic bun de discutie: ce complimente am primit azi
Loredana96 întreabă: