Nu inteleg, daca era nemultumita imi dadea o palma sau reactiona cumva, am mai sarutat-o inca de 2 ori in urmatoarele 10 minute dupa primul sarut. Asi putea sa fac ceva sa repar situatia?
I-ai propus sa fiti imreuna si ea a acceptat? Daca nu, inseamna ca nu aveti o relatie. Un sarut nu reprezinta o relatie. Cat despre situatia asta, nu stiu ce sa zic, e destul de ciudat. Adica azi te sarut si maine nici nu ma bagi in seama. Incearca sa vorbesti cu ea, intreab-o de ce te evita, spune-i c-o placi. Poate e nesigura, poate nu stie cum ar trebui sa reactioneze, poate ii e rusine sa mai dea ochii cu tine din cauza sarutului. Spune-i ca doresti sa-i zici ceva important astfel incat sa nu mai plece si intreab-o ce e cu ea, de ce te evita. Mai mult de atat nu stiu ce sa zic, nu sunt eu cel mai in amsura sa dau sfaturi in dragoste.
Multa bafta.
Eu o iubesc foarte mult si ma doare sufletul cand vad ca nici macar nu ma mai saluta.
Si eu am patit ceva de genu si ma ignorat dupa cateva conversatii pe facebook, chiar daca parea ca ee bine, nu cred ca am gresit ceva, zambea radea (cu emoticonuri)parea ca ii place da brusc nu a mai zis nimic si nu a mai raspuns la nimic deja de 2 saptamani,nu stiu ce as face eu daca as pati in continuare ca tine ca dupa o vreme sa vina iar,da ignor-o o vreme si tu,du-te cu altele asa mai mult cand e ea prin preajma (dar sa inteleaga cumva ca nu esti deja cu alta), sa nu pari ca esti disperat si cred ca nu dupa multa vreme daca chiar ii place o se se intoarca,nu o sa vrea sa te piarda daca te vede cu altele,incearca cumva sa afli motivul daca ai ceva prieteni in comun sau stiu eu sa ii zici la un prieten in care ai incredere sa se apropie de ea si sa vorbeasca cu ea sa afle cumva ce s-a intamplat sa stii adevaru,si daca alfi ca nu ii place de tine macar sti,e mai rau cand nu stii nimic,daca tot nu ii pasa(sau afli ceva de genu ca nu stiu.) atunci lasa-o si uito din nou,da nu ii mai da alte sanse dupa cateva luni sau un an, nu te merita daca a facut asta asa numai, cred ca eu asta as face, stiu cum e cand incerci sa o uiti prima data, imi imaginez cum te simti probabil dupa ce s-a intamplat zilele alea si apoi 2 saptamani..., acuma daca afli ca a fost nemultumita nu stiu ce ai putea sa faci, ar trebui totusi sa iti mai dea o sansa cred
Multumesc mult pentru raspuns.
Bananacantareata87 întreabă: