| Young27338273 a întrebat:

Buna, ieri la ora de religie am discutat despre Sodoma și Gomora, un rahat (părerea mea) 2orase care au ars de vii cică "din porunca a lui Dumnezeu" ei si ca și cum nu ar fi fost de ajuns au mai și întrebat 2tocilari pe doamna de ce s-a răzbunat Dumnezeu pe ei și profesoara le-a răspuns că cică erau homosexuali, că făceau sex fara sa vrea copii, că făceau sex oral că cei ce fac, făcut ei nu ajung în RAI etc. etc. etc. Ei bine eu acum o sa spuneți care e problema mea de fapt? Ei bine pe o colega (chinezoaica de care v-am mai zis) pe care o convinsesem sa facem și noi ceva gen ne îmbrăcăm in lenjerie intima și apoi se ne atingem in locurile alea etc in fine, s-a RAzGANDIT că cică da e păcat nu mai vreau deci hai sa-mi... Ce mai pot (daca mai pot) face acum?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu faci nimic, ii respecti vointa indiferent de motivele pentru care s-a razgandit.

| Holiday a răspuns:

Povestea spune ca singurele doua femei care au scapat din Sodoma si Gomora, ulterior l-au imbatat pe tac-su si i-au tras-o, adica au facut sex cu el. Deci, cam genul asta de persoane au fost salvate. Asa ca...despre ce vorbeste profa aia a ta?!

| Crackman a răspuns:

Trist

| LordCristobal a răspuns:

Îți găsești alta gagica, trebuie să respecți vointa fetei.

| blackann a răspuns:

Nimic, o lasi in pace. la 12 ani nu te atingi cu, colegele. wtf.

| 94Lucifer94 a răspuns:

Poate aveau toți boli cu transmisiune sexuală, și au trebuit eradicați.

| Ganderoaica a răspuns:

E o decizie bazată pe liberul ei arbitru, ce să mai poti face acum...

| MaxSpintecatorul a răspuns:

Am voie sa intreb un prieten sau un dusman?