Bai... pare o idee buna si in "tara Romania" Nu am mai intalnit asa ceva.
Daca ai curaj eu iti urez mult succes!
A, da, iti mai trebuie un BMW...
Fă-o,e o idee bună, caută un Merțan și pe Florin Salam lăngă tine și vei ajunge la buzele tuturor.Ai grijă la băieți... știi ce zic.
In primul rand trebuie mult curaj...pe la mine prin oras st fete de acest gen dar...trebuie bani pentru ele, asa ca te sfatuiesc sa gasesti o prietene cu care sa iti imparti sentimentele cu ea!
Esti frumusel? Daca da, ai noroc. Te duci la ea si ii zici :" buna. ai un iubit? daca zice ca da o lasi in pace, dar daca zice nu ii spui "Ti se pare ca sunt dragut? Ea zice "Da"..si o intrebi "M-ai putea saruta, dat fiind faptul ca nu ai iubit si iti par si dragut? " Daca nu zice nimic, dar rade o saruti. Daca zice "nu" si totusi zambeste o poti saruta, dar daca se uita urat mai bine o lasi in pace. De patit, nu ai ce sa patesti. Poate o palma sau ceva. dar nu e mare lucru. Succes. Si sa pui video-ul si aici pe TPU daca ai curaj!
Baaa esti nebun ))) ( nu, nu esti sunt mari sanse ca acele fete sa il cunoasca deja si sa faca un videoclip sa vada lumea ca vezi doamne el pupa orice fata fara prieten ...na zic si eu )
Si cat despre ce ziceai tu WaTzZ la noi in Romania nu cred ca merge sa faci asa ceva ) adica na...o sa iti iei ceva bataie de la romancele noastre)))
Daca esti dragut poti sa faci de ce nu si daca esti si dragut si din Bucuresti te astept..glumeam.Da sigur ai putea incerca dar ai grija :*
Ai dreptate ) faza cu romancele dar, uite voi face acest video si il voi pe TPU ca sa vedeti sansele )))) eu nebun?, n-am un video pe camera de filmat cand mam inbraca in gorila si stateam in tufe si saream dintr-o data ) ce se speriau , si am intrat la Lidl si am cumparat 10KG de banane
nimic nou.
textul * ce zici am si eu sanse sa te sarut*
in orice caz le palc nu le place adora fetele(peste 90%) sa fie luate prin surprindere(le excita )
Doar daca arati bine poti sa faci asta si chiar e o idee buna. Daca esti mai urat o sa-ti iei cateva palme
Deci 1 daca are prieten te alegi cu pana plus bataie daca nu are te alegi numai cu bataie
andrei_6898 întreabă: