| Belluuu a întrebat:

Sautare >:, cum ati reactiona daca v-as face asa voua fetelor ca in acest video: http://www.youtube.com/watch?v=RTuBf4BrIgE ce parere aveti ar parea stupid sa vi se intample asa ceva pe strada?, eu de curiozitate as vrea sa fac un video precum link'u de mai sus care vi l-am pus :), ce as putea pati daca as face asa?(fara ca fata sa aiba preten sa fie single/solo/singura :)) ) vreau sa fac un test: cate refuza cate accepta :) si daca se poate sa imi ziceti cum sa fac adica ca un fel de text cum o facut el :)) you have a boy friend's? si ea zice No, si apoi o tuca :-@ eu vreau totul in roman (si in tara Romania :)) ). sper sa ma ajutati cu sa fac si sa imi ziceti parerile voastre, si DA! acesta intrebare are legatura cu sectiunea Dragoste&Sex! :P

25 răspunsuri:
| Pandarzv a răspuns:

Bai... pare o idee buna si in "tara Romania" laughing Nu am mai intalnit asa ceva.
Daca ai curaj eu iti urez mult succes!
A, da, iti mai trebuie un BMW... laughing

| Duucu a răspuns:

Fă-o,e o idee bună, caută un Merțan și pe Florin Salam lăngă tine și vei ajunge la buzele tuturor.Ai grijă la băieți... știi ce zic.

| FlaviusVasile a răspuns:

In primul rand trebuie mult curaj...pe la mine prin oras st fete de acest gen dar...trebuie bani pentru ele, asa ca te sfatuiesc sa gasesti o prietene cu care sa iti imparti sentimentele cu ea!

| tuGatita a răspuns:

Esti frumusel? Daca da, ai noroc. Te duci la ea si ii zici :" buna. ai un iubit? daca zice ca da o lasi in pace, dar daca zice nu ii spui "Ti se pare ca sunt dragut? Ea zice "Da"..si o intrebi "M-ai putea saruta, dat fiind faptul ca nu ai iubit si iti par si dragut? " Daca nu zice nimic, dar rade o saruti. Daca zice "nu" si totusi zambeste o poti saruta, dar daca se uita urat mai bine o lasi in pace. De patit, nu ai ce sa patesti. Poate o palma sau ceva. dar nu e mare lucru. Succes. Si sa pui video-ul si aici pe TPU daca ai curaj!

| Constantin112 a răspuns:

Baaa esti nebun rolling on the floor))) ( nu, nu esti laughing sunt mari sanse ca acele fete sa il cunoasca deja si sa faca un videoclip sa vada lumea ca vezi doamne el pupa orice fata fara prieten ...na zic si eu )
Si cat despre ce ziceai tu WaTzZ la noi in Romania nu cred ca merge sa faci asa ceva laughing) adica na...o sa iti iei ceva bataie de la romancele noastrelaughing)))

| AlexaaAle a răspuns:

Daca esti dragut poti sa facismug de ce nu si daca esti si dragut si din Bucuresti te astept..glumeam.Da sigur ai putea incerca dar ai grija :*

| AnnaFills a răspuns:

Cel mai mult depinde de aspectul fizicbig grin

| Belluuu explică (pentru tuGatita):

Il voi pune cu mare drag :* uite nu vreau sa ma laud dar is frumos, si am si ochi smug laughing deci daca iau o palm nu-i nimic laughing

| Belluuu explică (pentru Constantin112):

Ai dreptate rolling on the floor) faza cu romancele dar, uite voi face acest video si il voi pe TPU ca sa vedeti sansele laughing)))) eu nebun?, n-am un video pe camera de filmat cand mam inbraca in gorila si stateam in tufe si saream dintr-o data laughing) ce se speriau oh go on, si am intrat la Lidl si am cumparat 10KG de banane rolling on the floor

| Belluuu explică (pentru AlexaaAle):

Nu vreau sa ma laud dar frumos is happy+ ochi frumosi ce ma imi trebuie aspect fizic am laughing, poate ne vom intalni laughing) din greseala smug

| AlexaaAle a răspuns (pentru Belluuu):

Bine atunci te astept smug si acum nici eu nu vreau sa ma laud da si eu sunt frumoasa. tipa aia din poza nu sunt eu..is blonda cu ochii caprui si sunt si inalta multa lume imi zice ca sunt fotomodel laughing smug

| Belluuu explică (pentru Pandarzv):

Asta ma gandeam si eu thinking nu-i o idee rea laughing), n-am nevoie de BMW am aspect FIZIC laughing) incearca si tu poate o sa iti reuseasca si tie smug laughing)

| Belluuu explică (pentru AlexaaAle):

Ador blondele :X le-as savura din priviri laughing) pacat ca na-i si ochi albastri sad, fotomodel'o smug, daca nu te superi ce varsta ai? (doar de curiozitate).

| AlexaaAle a răspuns (pentru Belluuu):

Destul de mica :O3 da-mi mesaj ca sa iti dau id-ul meu :* mai vorbim si noi

| Angie95 a răspuns (pentru Belluuu):

Lesiiiin rolling on the floor))))) nu esti sanatos ma!laughing))) vreau si eu video asta cu gorila! laughing)

| Ajutatorool a răspuns:

Pai mereu e ok sa folosesti forta, dar nu ca Darth Vader.

| Zabbyel a răspuns:

happy nimic nou.
textul * ce zici am si eu sanse sa te sarut* smug
in orice caz le palc nu le place adora fetele(peste 90%) sa fie luate prin surprindere(le excita love strucklove struck)

| MariaLOL a răspuns:

Doar daca arati bine poti sa faci asta si chiar e o idee buna. Daca esti mai urat o sa-ti iei cateva palmelaughing

| Stefano_Alessandro_1992 a răspuns:

Deci 1 daca are prieten te alegi cu pana plus bataie daca nu are te alegi numai cu bataielaughing

| Belluuu explică (pentru Angie95):

Mi se mai zice laughing)), o sa il pun pe pc si ti-l vi trimite laughing)) smug

| Belluuu explică (pentru MariaLOL):

Cum am zis si mai sus nu vreau sa ma laud, dar is frumos+ochi frumosi+aspect fizic (abomen, piept, spate happy ) kiss

Cat mai curand sa fie!laughing)

| Belluuu explică (pentru Angie95):

Uite fac o excepte pentru tine il voi pune azi pe PC, si ti-l voi trimite laughing) rolling on the floor) kiss

| MariaLOL a răspuns (pentru Belluuu):

Atunci bafta :* merita sa incercibig grin

Ce dragut din partea ta! laughing)) astept :*