As crede ca fac sex fiindcă asa mi se pare mie normal. Cred ca ea ca fata poate nu pune preț pe asta dar un bărbat matur cu oarecare experienta nu ar sta doar de săruturi și vorbărie decât dacă are anumite probleme sau nu e atras de ea.
Ăla crezi că o vrea doar pentru vrăjeală de 2 lei?
Trebuie sa fii prea prost (fara a jigni) ca sa crezi ca un barbat de 43 de ani alege o femeie tanara doar pentru discutii.
Eu cred ca scenariile acestea ipotetice sunt de fapt povesti inspirate din viata ta
De ce ti-ar pasa atat de mult ce crede lumea.
Pe scurt la o diferenta atat de mare de varsta intre el si ea, el isi doreste doar sa faca s3x cu ea si atat!
Nu stiu ea (n.r. cea din povestea ta) ce scopuri si interese are!?
Bineinteles ca ar face sex, ca nu o tine ala de 43 de ani de statuie, asta-i clar pentru toata lumea, doar daca ala este impotent as crede ca nu-i mai face nimic.
Relatie patetica, sortita esecului, fiindca este bazata doar pe placerea aluia sa aiba sex cu fete tinerele.
Mi-am crescut si educat copii mai bine de atat, incat sa nu ajunga niciodata prostituatele unora mai batrani decat ele, care nu au ce sa le ofere, doar sa le foloseasca si sa le arunce.
Pacat de fetele care nu au primit educatia asta de la parinti si nu au integritate si creier, ducandu-se sa satisfaca orice madular de om batran.
Mai in varsta decat ea cu cati ani? Ar fi penibil ca propria fiica sa iasa cu cineva care poate fi bff cu bunicul meu.
Cu 20, ea având 23 iar el 43.
Deci cineva care i-ar putea fi tata. Daca tatal e/a fost mereu prezent, nu ar avea de ce sa existe daddy issues, astfel incat ea sa umble cu barbati in varsta.
Nu stiu ce e cu scenariul asta dar nu are nici c r nici cap.
Dar ca sa iti raspund, daca fiica mea ar fi in situatia asta, i-as sugera sa nu se mai vada cu el, daca nu au facut inca sex, ca e ceva ciudat la mijloc. Niciun barbat de 43 cu toate ok la cap nu isi pierde timpul toata ziua cu una de 20, o mai invita si la el acasa, dar nu fac sex. Singura explicatie logica e ca vrea s-o duca in beci, s-o congeleze si sa faca supa pe ea, toata iarna.
Probabil că da,nu este exclus acest aspect.
Legat de argumente, din moment ce umblă cu boșorogi aiurea, imposibil sa nu urmeze și un moment de tandrețe între cei doi, logic vorbind.
Personal, daca as fi pus în acesta situație, aș lăsa-o și eu de capul ei sa vad unde ar putea ajunge și cum scoate cămașa
Nu mai sunt feciori? Are mulți bani bosorogul? Eu nu as umbla cu una cu 20 ani mai în vârstă ca mine niciodată. Normal ca face și sex, nu ii da bani degeaba ăla.
Daca se culca pentru dulciuri sau un pachet de tigari este la fel de desteapta ca mama ei.
HappynewCenusa întreabă: