Niciodata nu as fi paracioasa, nu m as baga niciodata, problemele si le rezolca fiecare, in plus as creea probleme tuturor deci pâra nu e o solutie iar familia lui chiar nu are vina. Mi as schimba parerea da. Fata nu mi s ar mai parea asa cuminte, nici el familist. Pe de alta parte nu as judeca, poate oamenii s au indragostit, asta este, dar nu as intelege de ce nu fac lucrurile astea in privat, sa se asigure ca usa e inchisa, sa se asgure ca nu vine nimeni etc. Aici as da vina pe sef pentru lipsa de responsabilitate.
Eu as muri de ras la început dar nu m-aș baga în viața lor.
Până la urmă se va descoperi mai devreme sau mai târziu infidelitatea lor.
Păi ce să-ți zic, șeful nu prea e corect și cinstit dacă se combină cu o angajată. Și nici prea deștept nu e.
Iar colega, numai "cuminte" nu e.
Ăsta e un puzzle care nu poate fi rezolvat în nici un fel.
Orice variante ai gândi între un șef însurat și o angajată, mereu îți va da cu virgulă, n-are cum să se potrivească.
Iar nevestei lui, nu trebuie să-i spună nimeni. Va afla oricum cu viteza fulgerului. Așa funcționează lumea în care trăim.
Eu as organiza o uniune cu alti muncitori si asi refuza cu ei sa lucrez pana ce nu avem un loc de munca mai prietenos si cu salarii mai decente.
Doar nu voi fi mai fraier, voi cere o marire de salariu, un post mai bun si toata lumea va fi fericita, nu voi ciripi nimic, voi fi doar un negociator bun.