Scopul sexului este perpetuarea speciei iar el se realizează prin fiziologia și psihologia actului sexual care implică o plăcere maximă, care să determine indivivul să fie activ în acest domeniu.
Este un semnal, mai exact o succesiune de semnale care indică exact ce să faci, de aceea plăcerea maximă este oferită exact când ai făcut ceea ce trebuie.
Placerea si conexiunea dintre parteneri, daca n-ar fi asa si ar fi doar perpetuarea speciei femeia ar ramane in absolut orice zi din luna gravida, in schimb exista perioda fertila si nefertila, dovada ca nu e lasat numa pentru asta. In plus, cum se face ca vaginu e constituit in asa fel incat stimularea nervilor din interior sa provoace placere iar penisul la fel, simte placere cand e in interiorul vaginului?
In plus in timpul sexului organismu elimina ceva hormoni, in primul rand ala de fericire care te scapa de stres, iti face pielea si parul ceva mai stralucitor in special daca ai si orgasm si ceva hormon de care am aflat de curand, sper sa nu fi fost informatie eronata, care produce o apropiere intre parteneri.
Ba tu asta de ai pus intrebarea, esti batuta in cap? Ne intrebi parerea noastra despre ceva, cu argumente, zic parerea mea, cu argumente, si dai nefolositor si eronat? esti proasta sau proasta? Doamne ce dobitoci sunt pe site-u asta.
Ambele,omul numai face sex pentru perpetuarea speciei si din placere, biologic desigur ca de asta avem dorinta sexuala, dar rational o facem din placere nu doar pentru a face copii
omul, cimpanzeul sunt singurele speci
Scopul e desavarsirea si, desigur, perpetuarea speciei. Dumnezeu a zis "Inmultiti-va!" nu "Distrati-va!".
Daca trebuie sa intrebi care e scopul sexului, e clar ca vei ramane singura. Nici macar nu trebuie sa te mai intrebi de ce nimeni nu te va cere vreodata in casatorie. Niciunui barbat nu-i va conveni sa-si petreaca restul zilelor cu cineva care cauta orice prilej sa gaseasca argumente/obstacole/piedici in a face sex. Ori esti un troll, ori este cea mai frigida femeie pe care am intalnit-o!