Du-te la un veterinar, nu intreba pe net, ca multi te-ar putea induce in eroare, poate chir si eu. eu am un cut yorkshire de 4 ani, si din cate stiu eu ii dadeam lapte mult/iaurt si treceam incet pe mancare de juniori, dar iti recomand puternic un veterinar, mai ales ca este o rasa asa de frumoasa si ar fi foarte pacat sa pateasca ceva sa-ti traiasca!
fundita?
Si eu am un bichon malteze care acum are un an. La inceput cand era mic ( 2-4 luni ) veterinarul mi-a spus sa nu ii dau lapte si sa incerc mai mult carnita de pui bine fiarta cu putin orez apoi treptat sa trec la bobite. Cel mai bine te-ai duce la veterinar, ei stiu cel mai bine de obicei. mult noroc!
Da-i granule si mancarea la ore fixe, de trei ori pe zi, pana la sase luni, dupa care ii dai numai de doua ori pe zi. Pe de alta parte, poti sa ii gatesti mancare special pentru el; internetul abunda in retete de mancare pentru caini, exista carti despre alimentatia cainelui, deci nu va fi o problema sa ii concepi un regim alimentar adaptat necesitatilor lui. Eventual, poti discuta problema alimentatiei cu un medic veterinar. De asemenea, informeaza-te cu privire la alimentele care ii pot face rau (de ex. ceapa, stafidele, citricele, strugurii, ciocolata, grasimea, soriciul de porc, oasele etc.)