| KKiss a întrebat:

Scrieti-mi cat mai pe larg despre cel mai frumos sarut pe care l-ati avut. Detalii de la cum a inceput relatia, mediul in care a fost sarutul si toate senzatiile care le-ati resimtit. Atat tu cat si el, de aceea vreau rasunsuri de la fete dar si de la baieti.

Cel mai lung si detaliat raspuns primeste funta.SUCCES!

Răspuns Câştigător
| Joannee a răspuns:

Pai la mine a fost asa.
A fost un baiat care venea mai mereu al mine si nu s-a grabit deloc sa ma sarute. ma pupa doar asa pe buze si nici acolo foarte des.
Apoi, intr-o seara i-am povestit ca un baiat saruta foarte bine si ca mi-a placut. M-a prins intr-un moment si m-a sarutat, iar eu ma feream, intorceam capul si mi-a zis atat : Nu stii sa saruti!
Eram nervoasa in sinea mea, si am 'sarit' odata pe el si am inceput sa-l sarut cu foc pana i-am prins metoda. El nu mi-a zis nimic. Cand incepusem sa ne sarutam noi bine, bine, l-am intrebat : Acum stiu? Iar el : Da, acum te-ai obisnuit!
Si sa-ti povestesc un moment :
El saruta si cateodata baga limba pe gat si il intreb : Unde vrei sa ajungi cu limba aia? El : Asa imi place!
Si de atunci a inceput sa-mi placa si mie din ce in ce mai mult si acum sarut la fel. Am iubit momentele alea!

1 răspuns:
| Fernando9Torres a răspuns:

P r i m u l s a r u t a f o s t f r u m o s!