anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scrisoare către nicăieri...

Pentru tine scriu si scriu, dar am sufletul pustiu.Stiu ca sunt vorbe ce nu vor fi ascultate sau auzite vreodata, dar simt nevoia sa o spun, sa spun tot ce am pe suflet. Te-am gasit în cel mai ratacitor moment al vietii mele si te-am cunoscut treptat.Desi te stiam dintotdeauna, doar atunci te descopeream, te vedeam cu adevarat. Mi-ai adus usor speranta si m-ai facut sa cred în tine. În sufletul meu s-a dezlantuit un ansamblu complex de idei, sentimente, trairi si emotii contracdictorii ce le-am pastrat în suflet pâna când am simtit ca trebuie sa scap de urma de îndoiala ce ma nelinistea tot mai mult pe zi ce trece. Ti-am spus ce simt în mirajul divin al privirii tale expresive, fara sa-mi pese de consecinte, de efecte, de nimic, decât de tine si de ceea ce simt.Pentru prima oara am simtit o liniste sufleteasca, m-am bucurat o clipa ca pot fi eu, cea de zi cu zi, eram doar tu privindu-ne reciproc, fara vorbe, caci momentul în sine detinea o încarcatura emotionala, acest moment a avut un impact puternic asupra noastra, pentru prima oara am simtit ca renasc pentru prima si singura mea clipa de fericire, pâna în secunda urmatoare, când mi-ai taiat rasuflarea cu revarsarea tuturor vorbelor mele în prapastia sufrintei, când totul s-a revarsat asupra mea, cerul s-a prabusit la pamânt silumea mea s-a spulberat.Pentru o clipa, mi-am dorit sa dispar, sa nu exist, caci vorbele-mi erau pecetluite, glasul mi-era stins si clipa mea de fericire îsi pierduse magia.Am crezut ca lacrimi te vor aduce lânga mine, dar în zadar. Oricât as încerca, nu te pot da uitarii, tu ai ceva aparte ce-mi aduce linistea si pacea sufleteasca, respect, protectie si siguranta, lânga tine simt ca toate nelegiuirile se sfârsesc sidoar tu poti sa-mi aduci gramul de fericire pentru care am trudit mereu...Am crezut ca timpul ma va ajuta sa uit de chipul tau ceresc, de privirea ta expresiva ce se schimba cu fiecare vorba rostita, de felul tau de a fi atunci când esti cu mine, dar nici capatul lumii nu ma va face sa uit de tine. Te citesc printre rânduri, te vad oriunde, te simt aproape de mine, desi esti departe. Un alt sarut, o alta vorba, o alta îmbratisare ma lasa rece, doar pe tine te iubesc, am nevoie de tine sa-mi linistesti sufletul si sa-mi alungi teama.Fiecare privire a altui baiat îmi pare o adevarata insolenta, pe mine ma alina expresivitatea privirii tale. Oriunde te-ai afla, niciodata nu voi înceta sa te iubesc.Chiar de situatia financiara nu mi-a permis sa ramân lânga tine, asa cum ti-am spus :"Poti strabate lumea întreaga, poti ajunge unde ti-ai dorit mereu, vei întâlni multimi de fete, poate mai frumoase si mai înstarite decât mine, dar nici o alta fata nu te va iubi mai mult ca mine". Am spus-o si repet de mii de ori. Orice s-ar întâmpla, stiu ca drumurile vietilor noastre nu se vor intersecta niciodata. Dar orice s-ar întâmpla, de ma vei vedea în viitor maritata, la bratul unui alt barbat, inima mea nu va înceta sa bata pentru tine pâna ce ma voi stinge din viata si voi pasi printre îngeri, sa-mi ofere alinare.Pe tine te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu, mereu vei fi în sufletul meu.Si de te vei gasi vreodata printre rândurile mele, voi descrie decât o frântura de singuratate la care se rezuma viata mea fara tine.Nobody 4 Nobody.

6 răspunsuri:
| Papusik a răspuns:

Frumos mesajul.

| Anet a răspuns:

Wow,nici nu iti poti da seama cat de tare m-am regasit in tot ceea ce ai scris...a trecut atat de mult timp de cand ne-am despartit,au trecut atatea luni de cand nu l-am mai vazut,e atat de departe de mine,atat fizic cat si moral,si cu toate astea stiu ca il voi iubi mereu doar pe el, insa mai stiu si ca nu vom mai fi niciodata ceea ce am fost candva crying.Ce aiurea si ciudata poate fi viata cateodata, dar asta e trebuie sa mergem mai departe...

| Piersicutza a răspuns:

Mama...asta da talent de a scrie ceva ff frumoshappy Bravo!

| CoquineNoire a răspuns:

Cu ce te incalzeste/ajuta sa postezi ditamai romanul, mai ales ca pe aici cotrobaie d-astia fara imaginatie care iti vor fura "opera"?
inteleg ca suferinta in dragoste amplifica inspiratia artistica, dar tine-ti-le pentru voi, oameni buni.

greece12
| greece12 a răspuns:

Mi-ai sfasiat sufletul, Nobody.
Divin mesaj.

| NeverSayNever a răspuns:

Doamne mai lasat fara cuvinte, ce senimente profunde...cata iubire pentru "nimeni", ar trebui sa se simta persoana cea mai fericita si bogata din lume, dar din pacate nu e consient de ceea ce a pierdut...o sa vina un moment cand o sa regrete amarnic pentru ca nu a stiut sa te aprecieze.