| varslacrimi a întrebat:

Scriu cu lacrimi in ochi, sunt constieta ca gresesc enorm, dar inima imi dicteaza ceva diferit de ceea ce ar trebui sa fac, of, deci e vb de 2 baieti x si y sa ii denumesc, pe x l-am cunoscut anul trecut in octombrie m-am indragostit de el la prima vedere imi facea mare placere compania lui, ma suna in fiecare weekend sa iesim eu ma simteam in al 9 cer apoi de pe la sfarsitul lui noiembrie nu a mai dat nici un semn vreo 3 saptamana, intre timp in decembrie l-am cunoscut pe y am iesit cu el toate bune, dar gandul meu parca era tot la x inainte de revelion x m-a intrebat daca vreau sa merg cu el la revelion, eu deja avand o relatie cu y l-am refuzat dar mi se rupea sufletul, din ianuarie am inceput iar sa ies cu x dar el tot ma suna asa doar in weekend, deoarece in cursul saptamanii era plecat din oras, eu sunt o fire mai timida si intr-o seara prin aprilie am iesit cu x si am fost f tacuta si m-a dus acasa brusc, dupa vreo 2 saptamana m-a vazut cu y in oras si mi-a spus ca oricum nu stia daca vrea o relatie cu mine, ca il faceam sa se simta prost si ca nu imi placeau locurile in care ma ducea, asa ca a ramas balta, eu m-am chinuit sa il uit dar nu am reusit, desi am continuat relatia cu y pentru care nu simt nimic, si recent x m-a invitat in oras, am acceptat sa ies simteam cum mi se inmoaie genunchii dupa el sunt innebunita topita, si mi-a spus ca i-a facut placere si ca poate mai iesim, voi ce spuneti? sa raman cu y sau sa risc cu x? sad am sufletul pustiu, desi sunt constienta cat de mult gresesc, ce ati face voi in locu meu?

10 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Hei, eu nu inteleg care este de fapt problema ta. Spui ca esti cu un baiat la care nu ti si altul la care ti te invita in oras si iti spune ca poate se va repeta aceasta experienta. Care este de fapt problema? Ah, poate ca acest X, te cauta cand vrea. Cu alte cuvinte se foloseste de tine, iar tu la randul tau te folosesti de Y. Cred ca ar fi bine sa iesi cu X si sa-i explici toata situatia si sa hotarati ce e de facut.

| Lummy a răspuns:

Ramai cu cel pe care il iubesti :X

| ALeXsSaY a răspuns:

Sincer, m-a impresionat povestea ta.adica u esti o fire foarte emotiva si te atasezi foarte usor.asa se explica faptul ca nu te poti decide. cred ca ar trebui sa il alegi pe X pentru ca, se observa ca il placi mai mult. apropo, nu amesteca iubirea cu alte sentimente, pentru ca nu poti iubi 2 persoane deodata si u cred ca pentru Y simti iubire. oricum, trebuie sa vezi si u care te iubeste si care doar vrea sa se indragosteasca. trebuie sa ii citesti si pe ei 2, sa vezi care te poate face fericita pentru ca degeaba il iubesti pe X daca Y te iubeste pe tine si X doar se joaca. La fel si invers. asa ca, alegerea depinde numai de tine. dar ti-am zis, se vede ca il iubesti pe Xwinking Bafta! si nu mai plange, problemele amoroase in adolescenta par mai grave decat sunt de faptwinking

| BESTNICK a răspuns:

Dupa cum ai spus tu x se foloseste de tine doar atunci cand are nevoie, chiar daca esti timida ai si un cap pe care il poti folosi pentru a gandi cu cine sa stai si cu cine nu. daca tu tii asa mult la x mai pune-l sa astepte sa nu creada ca esti slaba si daca el va tine la tine va astepta. bafta

| Gnomic a răspuns:

Xxx big grin

| VanessaKISS a răspuns:

E cam greu de decis
mie nu mi sa mai intamplat asa ceva in viata mea dar am sa incerc sa te ajut ca sa poti rezolva totul cu bine
dupa ce am inteles eu in ce ai spus am inteles ca x este foarte indecis. sau poate chiar tu esti indecisa inteleg ca uh esti mai timida si etc dar trebuie sa intelegi ca nuprea e bine sa fi asa
y am vazut ca nu il iubejti se si vede si n.are rost sa mai fi cu el degeaba ca atunci cand nu mai vrei sa fi cu el sa sufere poate el chiar simte cv pentru tine si e mai bine sa sufere din timp si sa nu mai parda timpul
dupa prin ce am inteles x nu vrea o relatie cu tine lasa-l in pace si spune-i sa te lase si el in pace. spune-i ca ori prietenie ori nimic. de trebuie sa fi mai dura chiar daca esti rusinoasa nu conteaza
eu zic sai lasi in pace pe aman2 si sa.ti gasesti iubirea potrivita si sa nu mai suferi dupa baietilaughing n-are de ce
gasesti tu pe cineva stai linistita viata merge inainte si baietii la fellaughingsper ca am fost de ejutor.
baftaaaaaaaaaatongue

| VanessaKISS a răspuns:

Oricum e alegerea ta.nu conteaza ce spunem noitongue

| jabbawockeez a răspuns:

Eu consider ca mai bine e sa ramii cu x, deoarece intr-adevar iti place, stii cum "inimii nu-i poti dicta"iar dupa cum am inteles inimioara ta il alege pe x.Insa y e doar un baiat care iti alina singuratatea si cred ca il faci sa sufere.Ramii cu x, insa daca pina la bun sfirsit nu veti fi impreuna crede-ma vei gasi alta persoana care te va iubi indoit intreit cit acestea 2 baieti si vei fi in 9 cer cu el, Iti doresc succes si cred ca vei face alegerea corecta

| ZOB a răspuns:

Ia cauta-l tu pe Z

| pont a răspuns:

Se intampla de multe ori ca pentrucnv care nu simti nmc sa incepi sa simti, adica pentruy.s-ar putea sa nu=ti mai placa de x poate se foleseste de tine dar totusipoate nu ar trebui sa vb deschis cu el fara teama! sa lamuresti totul