Sigur din moment ce te compara cu colegele lui de munca, poate ca are o amantă
Posibil, dar nu neapărat.
Probabil că nu mai este atras de tine.
Merită să vă despărțiți ca să ai o viață liniștită.
Buna.Aveti posibilitatea de a lua in calcul terapia de cuplu? Nu e deloc normal ce se intampla.
Ai scris - eu stau acasă cu fata cea mică.
Ai scris - Mă compara cu colegele lui de munca
Și voi aveți - eu am 31 el 41.
Deci - cam trebuie să te SCHIMBI ca femeie și uite așa să te VADĂ el în fiecare dimineață ca să vrea să facă sex cu tine
https://s13emagst.akamaized.net/......f9c5b9.jpg
Eu am 50 de ani și nevasta are 50 de ani și ea aplică metoda cu lenjeria sexi zilnic și facem sex aproape zilnic și la 50 de ani.
ATENȚIE FOARTE MARE - TU ca femeie și nevastă trebuie să îl faci pe soțul tău să VREA să facă sex zilnic cu tine.
Aplică zilnic metoda - LENJERIE SEXI - cam 15 - 20 de minute să te VADĂ el așa și va vrea zilnic să facă sex cu tine.
Problema este în familie, datorită mamei lui, care are o influență negativă asupra lui. Dar, și datorită faptului că recent ați fost lăuză și nu i-ați mai putut satisface nevoile.
Oricum sunteți în o căsnicie dificilă de foarte mult timp și ceea ce este extrem de grav, este faptul că nu ați avut grijă să nu mai faceți încă un copil, deși aveați unul împreună!
Iar, problema este că având 2 copii, din care unul sugar, este imposibil să plecați de la el și să vă descurcați singura sau să credeți că vă va lua alt bărbat.