TRAGEDIE! romana, nu tu, nu povestea ta! Ma doare mintea cat m-am chinuit! Eiii bine, eu zic ca merita un OSCAR povestea ta. Prea multe cuvinte, prea multe fraze, am fi inteles din doua, nu crezi? In fine, te iubeste, nu te iubeste, te vrea, nu te mai vrea. Si totusi te vrea. Ai inteles? Nu. Nici eu. Problemele se rezolva in doi, intre doi parteneri si astfel de "certuri", dispute pot exista doar intr-un cuplu, intre doua persoane care se iubesc. Stii tu, rutina. Omul se mai plictiseste, trebuie sa aveti putina adrenalina in voi, va plicisiti unul pe altul. Pe bune. Oricum, te sfatuiesc sa: inveti limba materna romana, sa iubesti si sa-l intelegi. Daca le ai pe astea 3 sunt convinsa ca se molipseste si in partea lui. Banuiesc ca, nici el nu e roman, dar natia o are. Cati ani ai? Nu conteaza, era retorica intrebarea. Ca fapt divers uita-te mai mult la divertisment. -> www.tpu.ro
Ahh, nu ştiu ce să zic dar dacă n-ar ţine la tine nu te-ar mai căuta Vă mai trebuie puţină spontaneitate, să nu devină totul monoton şi neinteresant