| ByaDeea a întrebat:

Scuza tima s a sters! ne iubim ft mult! si vreau sa ma impac cu el pentru ca din pacate ne am despartit acum 3 zile si el a zis pe mess ca relatia asta nu merge sa punem capat acestei relatii si plang mereu dupa el< l am sunat cu nr ascuns dar el nu raspunde nu ma cauta! va rog ajutor! si apropo cum se da funda &vot! Multumesc!

6 răspunsuri:
| ByaDeea explică:

Scz pentru prescurtari...pup!

| ignore a răspuns:

Pai nu iti raspunde ca stie ca esti tuhhappy
ce poti faci e sa nu il mai cauti pentru ca daca il suni non stop il cautio incontiniu de aia nu te cauta ca te vede mereu ca il suni(+ca il si enervezi cu sunatu non stop)
numai in suna lasa-l sa te caute el daca te iubeste.
daca nu te cauta inseamna ca nu te iubeste si nul mai cauta nici tuh pentru ca nu mai are niciun rost.

| ByaDeea explică:

Ms :* "ignore"dar sa stii ca el mereu nu raspunde la nr necunoscute

| Mousie a răspuns:

Mai lasa-l in pace, daca te vrea, o sa se intoarca, daca nu asta, e te resemnezi, e mai bine asa si gata. doar nu vrei sa stea cu tine din mila. eventual scrie-i un e-mail cu tot ce simti. nici tu nu ai sta cu cineva daca nu l-ai mai iubi. ai grija de tine

| demongurl a răspuns:

Dragoste cu de-a sila nu se poate. Speri ca realizezi asta. Daca el nu vrea, nu vrea si e momentul sa mergi inainte.Stiu ca nu e atat de usor, dar dupa 1 luna, 2 o sa si uiti probabil de el.

| ByaDeea explică:

Nu o sa uit de el... pentru ca avem o relație de mulți ani si îl iubies am mai avut certuri dar ne am impacat! Multumesckiss