Sperma nu are mereu acelasi gust, difera de la zi la zi...
Depinde de ce ai mancat sau ce ai baut...se spune, dar nu e 100% adevarat...Fiecare cantitate de sperma ejaculata contine intre 5 - 7 calorii si intre 300 - 500 de milioane de spermatozoizi. In rest in lichidul seminal se mai gasesc fructoza, apa, acid ascorbic (vitamina C), acid citric, enzime, proteine, fosfataza, zinc, nimic ce ar putea sa o faca un bun inlocuitor al unui baton de ciocolata
Roag-o pe prietena ta sa te sarute dupa ce-ti face un oral... depinde de la persoana la persoana...de cele mai multe ori e sarata. din punctul meu de vedere are un gust unic
Bravo frate esti cel mai tare si eu sunt curios dar nu ma tine sa gust si tu sper ca sti ca nu o sa primesti raspunsul concret sa iti spuna cine clar ca o gustat si ce gust are bravo sa o ti tot asa
N-am prietena. nu mai spuneti atata.
Ce naiba. Doar nu ne cunoastem? Nu-mi spune-ti ca n-a gustat nimeni.
Mama mama Mr.Sex cu ce ne incapatanam aici?
eh...asculta si tu "balada p i z d e i " pe youtube si vei vedea ca sperma e ca p i z d a. difera de la femeie la femeie, in cazu vostru de la barbat la barbat.DECI. bafta. aa si difera si in functie de ce alimente consumi in ziua respectiva.
pa si succes!
Lol. cum sa pui asemenea intrebari? ))))))0 e prima intrebare. pai vezi dracu incearca si tu
Nu dezvalui nimic din experienta pentru ca nu cred ca e important. :) Iti spun ca gustul spermei e in functie ce alimente consumi, nu e la fel la toata lumea, difera de la persoana la persoana. De evitat berea, pentru ca transmite gustul amar.
Pt viitoarea experienta citeste mai multe aici: http://www.lady4ever.ro/......dulce.html :)) Papa
Mihai133747 întreabă:
Mutubal întreabă: