| tkdmadalin a întrebat:

Scuzati categoria!
Am 16 ani si vreo 6 luni. Asi dori sa stiu ce metode mi-ati recomanda sa mai cresc in inaltime. Am 1.67 si 56kg mananc destul de mult dar nu se prinde nimic de mine am facut 3 ani de baschet, inot cam de 2 ori pe saptamana... si tot nimic am luat tot ce se putea calciu si toate vitaminele posibile... mai e si ideea sa fie ceva ereditar intru cat mama mea e mai micuta de statura iar tatal meu e mai mare happy 1.87 asi dori sa stiu daca e chiar ceva ereditar mostenit de la mama mea ( capitolul hormon de crestere ) sau daca exista si alte metode sau sumplimenti alimentari sa ma ajute sa cresc macar inca 6-7 cm.

Cel mai bun raspuns dau funda si vot! iar la celelalte dau vot la toate!

Răspuns Câştigător
| Yugeen a răspuns:

Salut Madalin,

Eu cred ca ai sanse daca incerci cu inot, volei, baschet si in general sporturi care presupun ca membrele (mainile, picioarele) sa fie intinse.

Succes! happy

6 răspunsuri:
| AYoRollLikeABuffalo a răspuns:

Ce,nu consideri ca ai o inaltime destul de ok pentru varsta tha? Ei bine sa stii ca intr-adevar poate fi si din cauza hormonilor de crestere,insa unele persoane se dezvolta mai greu. Poate ca si tu faci parte din grupul acelor persoanewinking, adica eu acum un an eram tot asa cam pitik, si apoi deodata m-am inaltat brusc.Asa ca mai asteapta si tu potzin si vezi ce se intampla. :d

| StoianOnutzaGeorgyana2011 a răspuns:

Iti recomand sa joci un joc de intindere.Cv de genu baschet, ca sa iti intinzi corpul.

| AndreiP98 a răspuns:

Fa baschet...Si frate eu am 12 ani, 1.70 si 60 kg

| ELLSSA a răspuns:

Baietii seamana cu mamele si fetele cu tatii.Tu nu ai stiut asta?winking

| ELLSSA a răspuns:

Pana la 18 ani ai sa mai cresti.Iar noi oamenii ne dezvoltam pana la 24-26 ani.Asa ca ai tot timpul sa mai cresti acei centimetrii.

| VadTot a răspuns:

Sunt curios daca toate astea care le spuneai ca ai luat sunt dupa sfatul medicului s au le ai luat dupa ureche"daca le ai luat din auzite si dupa sftul altora le ai luat degeaba dar sunt convins ca nu ai fost la medic...cred ca ar trebui sa i faci o vizita medicului de familie si sa i spui sa ti de a o trimitere la spitalul Parhon...