Salut Madalin,
Eu cred ca ai sanse daca incerci cu inot, volei, baschet si in general sporturi care presupun ca membrele (mainile, picioarele) sa fie intinse.
Succes!
Ce,nu consideri ca ai o inaltime destul de ok pentru varsta tha? Ei bine sa stii ca intr-adevar poate fi si din cauza hormonilor de crestere,insa unele persoane se dezvolta mai greu. Poate ca si tu faci parte din grupul acelor persoane, adica eu acum un an eram tot asa cam pitik, si apoi deodata m-am inaltat brusc.Asa ca mai asteapta si tu potzin si vezi ce se intampla. :d
Iti recomand sa joci un joc de intindere.Cv de genu baschet, ca sa iti intinzi corpul.
Pana la 18 ani ai sa mai cresti.Iar noi oamenii ne dezvoltam pana la 24-26 ani.Asa ca ai tot timpul sa mai cresti acei centimetrii.
Sunt curios daca toate astea care le spuneai ca ai luat sunt dupa sfatul medicului s au le ai luat dupa ureche"daca le ai luat din auzite si dupa sftul altora le ai luat degeaba dar sunt convins ca nu ai fost la medic...cred ca ar trebui sa i faci o vizita medicului de familie si sa i spui sa ti de a o trimitere la spitalul Parhon...
LarisaMaria întreabă: