| kamig a întrebat:

SCUZATI CATEGORIA! Dar am nevoie de filmul asta urgent. deci sa va zic. E un film pe care l-am vazut cand eram mica si nu situ cum se numeste. O fetita este dusa pe o scara sub pamant dintr-un labirint de un fel de zana...Mama ei era gravida cu tatal ei vitreg care era in armata [general sau ceva] si nu ducea prea duce bine sarcina. Fetita ii pune sub pat un fel de radacina care se misca si asa mama ei se simtea mai bine. Fetita s-s dus iar sub pamant cautand ceva[nu mai situ I don't want to see ce] si a ajuns intr-o camera cu o masa lunga cu foarte multa mancare de toate felurile.si la capatul ei statea un om.care arata mort si zombie. In farfuria din fata lui mi se pare ca avea ochii. Si fetita nu sa abtinut si a luat o boaba de strugure.si zombiul nostru s-a trezit. Si-a pus ochii in cap laughing si a inceput s-o urmareasca. ea avea un fel de cheie nu mai situ de unde si trebuia sa incerce 3 gauri. a nimerito fix aininte ca ala sa o prinda. SPER SA IMI ZICA CINEVA CUM SE NUMEA FILMUL...CHIAR AS VREA SA IL REVAD. Funda :*

Răspuns Câştigător
| ChioruL14 a răspuns:

Pan's labyrinth
http://www.imdb.com/title/tt0457430/
nu e nevoie de funda.

0 răspunsuri: