Salut(iert categoria)
Nu este nimic ingrijorator doar tisa-u rupt primele straturi de piele protectoare si ai ramas "descoperit"
Iti recomand sa spelii acea mica rana
iar daca tu sa zicem iesi afara si sunt sanse sa te murdaresti este de preferat sa iti pui un plasture si sa ai grija ^_^
Love and pace
Funda? :O
Te sfatuiesc sa iti pui un plasture din acela folosit atunci cand te jeneaza pantofii(leocoplat), care sa tina lipita de deget bucata de piele desprinsa.
Peste cateva zile nu o sa te mai doara asa de tare si o sa vezi ca o sa iti treaca. Cel mai probabil o sa se desprinda toata pielea aia, dar fara sa te mai doara.
Nu cred ca e atat de grav incat sa mergi la medic, dar faci cum doresti.
O să iasă mațele pe acolo. Ai două variante. Fie tai pilea aia o pui pe maicăta să ți-o taie și să îți dai cu o cremă de gălbenele, baneocin ceva ca să cicatrizezi mai repede. Fie lași pielea și pui un plasture... dar nu văd rostul. Nu o să ori oricum ar fi.
Cum ți-am răspuns și ieri, la aceeași întrebare, trebuie să-ți cumperi pudră(pentru răni, pentru a le cicatriza, usca) și să pui un plasture pe zgârietură, apoi să te bandajezi dacă este cazul!
E greu? E doar niște pieliță.
Doamne ferește, nimeni nu e atât de prost.
Sunt plasturi, mă rog, bucăți mari de plasturi pe care le poți tăia tu...mai mici, mai mari. Peste rană se pune chestia aia galbenă, care este cu rivanol.