| OvidiuNumeDeTractorBack a întrebat:

Scuzati categoria... funda si vot daca imi dati un raspuns "ca lumea" deci.am numarul unui actor (roman) care este si idolul meu :d sa il sun sa ii spun cat de mult il stimez sau sa continui sa vorbesc cu el pe facebook si mess? daca ziceti sa il sun sa ziceti si ce sa ii zic fara sa se supere ca il deranjez...help crying

Răspuns Câştigător
| cudyu007 a răspuns:

Frate.c e greu sa dai un tel cuiva? il suni si iti ceri scuze d deranj spunandu-i ca esti fan ca iti place foarte mult ceea c realizeaza el si ca ii urezi succes. etc etc tonguehappy... stai kalm si ei sunt tot oameni tonguehappy acum dai o funda? happy

| OvidiuNumeDeTractorBack explică (pentru cudyu007):

Da ma dau ca esti simpatic laughing

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,pai il poti suna,vb respectuos,il saluti,il intrebi de sanatate, dar inainte de toate te prezinti si ii spui ca l-ai sunat deoarece il stimezi foarte mult si ca ai dori sa tii legatura cu el si de ce nu sa va intalniti o data, daca are timp si vointa.

| CoquineNoire a răspuns:

Zi cum il cheama ca-ti fac eu "lipeala" cu el.

| sylar2007 a răspuns:

Eu nu cred ca ar trebui sa il suni si iti zic si de ce,actori sunt ocupati,poate il prinzi pe picior gresit si e nervos,poate de emotii te balbai si te faci de rahat etc. daca el se oftica, ca i-ai aflat numarul si iti zice ceva de,, bine''ce faci? intreaga ta imagine legata de el se duce pe apa sambetei.de multe ori e bine sa nu iti cunosti foarte foarte bine idolul pentru ca ai putea sa afli ca nu e chiar cum crezi tu

| Mik3 a răspuns:

Pai ai putea sa il suni si sa il intrebi daca ar dori sa mearga cu tine la o cafea sau in alta parte, ii spui ca il respecti si il stimezi foarte mult si ai dorii sa il cunosti personal...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Heylaa! kiss
Eu te-as sfatui sa continui sa vorbesti cu el pe Facebook si pe mess,daca tot ai ocazia sa o faci. Iar intr-una dintre discutii,ii poti spune ca ti-ar face placere sa il cunosti mai inde-aproape,fiindca il respecti pentru ceea ce este ca si actor,asa ca te-ai gandit sa il suni,atunci cand e disponibil. Daca lui i se pare ok sa vorbiti,o sa fie maleabil si o sa iti dea de inteles ca nu s-ar simti rau daca ai lua legatura cu el prin telefon. Daca nu e de acord, asta e. Ii spui ca o sa te limitezi in continuare doar la a vorbi cu el pe mess si pe FB. Si gata! happy
Muulta baftaa, iti tin pumnii!batting eyelashes

Take care! kiss
♥-Marmelade-♥