Frate.c e greu sa dai un tel cuiva? il suni si iti ceri scuze d deranj spunandu-i ca esti fan ca iti place foarte mult ceea c realizeaza el si ca ii urezi succes. etc etc ... stai kalm si ei sunt tot oameni acum dai o funda?
Da ma dau ca esti simpatic
Buna,pai il poti suna,vb respectuos,il saluti,il intrebi de sanatate, dar inainte de toate te prezinti si ii spui ca l-ai sunat deoarece il stimezi foarte mult si ca ai dori sa tii legatura cu el si de ce nu sa va intalniti o data, daca are timp si vointa.
Eu nu cred ca ar trebui sa il suni si iti zic si de ce,actori sunt ocupati,poate il prinzi pe picior gresit si e nervos,poate de emotii te balbai si te faci de rahat etc. daca el se oftica, ca i-ai aflat numarul si iti zice ceva de,, bine''ce faci? intreaga ta imagine legata de el se duce pe apa sambetei.de multe ori e bine sa nu iti cunosti foarte foarte bine idolul pentru ca ai putea sa afli ca nu e chiar cum crezi tu
Pai ai putea sa il suni si sa il intrebi daca ar dori sa mearga cu tine la o cafea sau in alta parte, ii spui ca il respecti si il stimezi foarte mult si ai dorii sa il cunosti personal...
Heylaa!
Eu te-as sfatui sa continui sa vorbesti cu el pe Facebook si pe mess,daca tot ai ocazia sa o faci. Iar intr-una dintre discutii,ii poti spune ca ti-ar face placere sa il cunosti mai inde-aproape,fiindca il respecti pentru ceea ce este ca si actor,asa ca te-ai gandit sa il suni,atunci cand e disponibil. Daca lui i se pare ok sa vorbiti,o sa fie maleabil si o sa iti dea de inteles ca nu s-ar simti rau daca ai lua legatura cu el prin telefon. Daca nu e de acord, asta e. Ii spui ca o sa te limitezi in continuare doar la a vorbi cu el pe mess si pe FB. Si gata!
Muulta baftaa, iti tin pumnii!
Take care!
♥-Marmelade-♥