Ceea ce simti tu nu este dragoste, este admiratie pentru un cantaret/ actor / manechin sau sportiv si se intalneste la toata lumea. Toti avem actori preferati de care suntem indragostiti, asa ca, sati linistita ca nu-i nimci grav!
Nu ar trebui sa ai nici un motiv de ingrijorare in cazul in care orientarea ta sexuala este diferita de a celorlati din preajma ta. O problema ar putea sa o reprezinte doar faptul ca te-ai indragostit de o "himera", probabil fara a exista sorti de a se realiza vreodata visul/dorinta ta.
Nu e dragoste - e o simplă „îndrăgosteală" de „groopies". Trece cu vârsta.
Ce nu trece - orientarea sexuală. E clar că ești atrasă de fete, e timpul să înveți să te accepți așa cum ești. Nu e ceva nemaiîntâlnit; din păcate, unii văd asta ca pe un mare păcat sau chiar ca pe o boală. Nu e nici una, nici alta.
Poate e momentul sa incerci si cu un tip.
Ca sa vezi daca nu cumva e o obsesie cu coreanca ta...
In principiu ideea este sa ai cu ce sa compari.
Pot coexista ambele.
Coreeanca*
Iarta-ma, ai dreptate.
Daca asta e tot ce ai inteles, mai bine ignora raspunsul meu.
Imi pare rau daca te-ai suparat, eu am manie sa corectez oamenii. Am inteles răspunsul tau, iti multumesc.
Si eu sunt indragostia pana peste cap dar de baietii coreeni si chiar pierd mult timp visand la ei si de multe ori ma frustrez ca nu voi fi niciodata cu vreounul :'( a asa nedreapta viata. Si in general sunt innebunita dupa baietii asiatici in timp ce baietii de aici mi se par foarte neatractivi. Dar de curiozitate, cum se numeste cantareata aceea?
Pff, nu știu ce sa zic.Am pățit și eu ceva asemănător cu actorul din Twilight; Robert Pattinson. Cred ca aveam maxim 11 ani sau ceva de genul, sau cu personajul animat Naruto aveam tot felul de fantezii și eram"indragostita". Dacă spui ca ești mai băietoasa și te atrage cântăreața, ești lesbiana. Eu zic ca e doar o faza prin care treci, pana la urma tu nici nu ești îndrăgostită de ea pentru ca nu o cunoști. Îți place fizic de ea cum arata și inconștient ii atribui ei calitățile pe care ți le dorești de la o posibila partenera. Încearcă sa îți găsești un hobby, sa socializezi cu persoane de vârsta ta, sau măcar care sunt apropiate de tine, și va trece și mica asta "obsesie".Nu te concentra asa mult pe asta, totul se întâmplă pentru ca ești cel mai probabil o persoana extrem de visătoare, și poate puțin și mai retrasa. Singura cale sa uiți de obsesia asta este sa distanțeze ușor de ea; La un moment dat o vei vedea ca pe o simpla cântăreața care doar îți place și atât și îți vei da seama ca ceea ce ai simțit nu se poate numi "iubire".
Ar trebui sa vizitezi psihologul pentru ca nu e normal sa ai dragoste de fata...
nevermind3322 întreabă:
MaDa2843 întreabă: