Stai linistita, se duc ele! Reprezinta de fapt o iritatie si trece cu timpul (o saptamana cred ca va fi de ajuns) probabil ca lama nu era folosita pentru prima oara si iritatia coroborata cu aceasta canicula ce ne chinuie acum si cu niste bacterii, a dus la aparitia bubitelor; Oricum, stai linistita, trec de la sine, dar daca vrei sa grabesti vindecarea, fa dus doar cu apa calaie, pentru ca, apa calda favorizeaza persistenta bubutelor alaora! Si nu mai da cu lama nici macar din graba! Esti fata si lama nu este pentru tine. Foloseste crema depilatoare sau ceara rece si ai rezolvat problema! Pa pa!
Cauta sa te epilezi cu altceva, ceara etc. acum este cald si automat te iriti la...
Nu trebuia sa te epilezi cu lama pentru ca te iriti, deacum epileaza-te cu epilatoru sau incearca balsamul de epilat. Nu trebuia sa mai dai si cu balsam de epilat dupa ce te-ai epilat deja cu lama pentru ca risti o iritatie mai puternica. Trebuia sa te dai cu spirt sau ceva antiiritant. Cu toate ca te ustura un pic, dar mai bine decat sa-ti apara bubite mici.
Incearca sa dai cu crema de galbenele seara dupa un dus racoritor. Eu una zic ca e cea mai buna crema si daca dai in fiecare seara v-or disparea.
Succes si sper ca ti-am fost de ajutor!
Bananacantareata87 întreabă: