| Bubuuuu a întrebat:

SCUZATI CATEGORIA puppy dog eyes. Am nevoie de statusuri. Orice tip. Va rooog dulce ca o savarina cu ciresica d.asupra laughing. Dau funda.si vot! Va rooooooooog not worthy

Răspuns Câştigător
| Alexaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva!" Priveshte`o dar stai departe, acum nu te mai vrea!

cate s`au spus.cate s`au dus.nu` ma mai doare. orice zi`n plus...sunt mai sus. restul`? doar vorbe goale!

.Si imi pare rau de tot ce s`a intamplat stii bine.Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine!

Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii.tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotul

Mai bine lasa Fa`te ca nu`ti pasa!

.Daca vrei sa mai spui ceva... SPUNE! si daca vrei sa pleci. Pleak pe bune.

Te maturizei prea greu ...sa stii ca nu sunt ma`ta sa te iert mereu

Ce te face sa crezi ca el era "The One"? N'ai gresit cu nimic, ia'o ca p'o lectie. Nu'ti jura ca n'o sa mai iubesti. O sa fie altul, poate tu o sa'l ranesti!"

Greu, Si Stii Ca Am Dreptate.Am Tinut Capul Sus Si Am Mers Mai Departe...Nu Ma Intereseaza Ce Crezi Despre Mine, Inainte Sa Spui Ceva... Uita`te La Tine

Am tupeu Mam nascut in ciuda TA Stiu ca nu ma Poty Suporta. Merg incet inspir TAL3NT. si STRIG TAREE! in gura MAre. copia nu are valoare.

Stiuuu, Am SambuRe De dRac... Spun Tot Ce`mi Trece prin Cap...ChiaR Cand Ai vRea Tu Sa tac*

Voi JucA DuR... ChIaR ` Daca ` MhA vA DuReA...

"Nu Ma Crezi In Stare? Nicio Problema, Nu Ma Cred Nici Eu... Dar Fereste`te De Ziua`n Care o Sa Prind Tupeu!"

As vrea peste 2` 3 ani sa`mi apari in cale:-X. Sii sa'mi spui: "Aveai dreptate cu vorbele alea ale tale! :

Ce crezi mah ca Ma Faci GeloaSa? Nu Fraiere Nu ma intereseaza. Nu'mi Pasa Nici de tine Nici de EA. EsTy Chiar pRoSt Daca cReZi Asa. Haiii Te Pwpa Amika Ta!

Vreau sa nu te bag in seama, sa te ignor, dar nu pot.E ca si cum i-as zice inimi: Nu mai bate. Stop!?

Are `acel ceva`! E genul`de fata` care te`vrea.Dar` n-are nevoie de tine`!

Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA, ieri poate imi pasa!; x

Barfele tale ma Lasa rece`, La pr0stie NIMENI nu te`ntrece`!

TU sa Taci Cand Vorbesc eu! Nu` mi Place Sa Mintzi Cand Mint Si eu! Nu`mi Spune PA... E Replica Mea.

•`Nu Arunca NiciO Vorba In Vant. Traieste Intens Fiecare Cuvant`!•

Stii? Vad viata ca pe un joc. Sunt pasionata mereu de primul loc!

• Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •

• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju •

• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •

sentimentele nu` au preTz! au valoare, cuL0are` `. ceva atat` de simpLu nu` m0are! ` ].

Ai crezut ca esti UNIC ca te voi iubi mereu.dar acum esti un nimic, esti un NIMENI, dragul meu!

Ma pis p`tine!

Nu ma cunosti deci nu vorbi de mine

Cand imi trageai un zambet sictir spunandu`mi " Hai ma lasi? " Acum roata se intoarce fraiere Tu esti prostuu` care ma iubeste eu sunt nesimtita care` te amageste

Sunt ce doresti`, ce` privesti, Dar ce Nu poti` avea __ Hei, c regeti aCu' mai mult? SanSele care le'ai avut sau c ai pierdut? b-)

PisSi` Nu te`ai saturath sa`mi spui vorbea goale? Mie deja sincer mi s`a :] Luat` de minciunile Tale

* Mii de voci in capu` meu imi spun :''Heyy! Incearca sa te aduni!''.Si promit din nou, sa nu mai cred in promisiuni!; x *

miroase tare.e de la marijuana...e bun rece este timisoreana...se canta bine cu toti sa trigam tare.sa vada lumea caini in deplasare

.Ma judeca altii cat nu ma judec eu...dar mi se rupe de fiecare data cu aceeasi placere MAXIMA!•.

°Ma invidiezi? Ai de ce °Ma barfesti? N'ai decat °Regreti ca m'ai cunoscut? M'i se rupe °Indrasneata? Daca tu esti pampalau °Incapatanata? Pana peste masura °Nemultumita? Intotdeauna °te-am insultat? Foarte bine, meritai°Ai zis ce`ai vrut? O sa ascultzi si ce nu vrei°Modesta? In anumite cazuri °Ca sa te multumesc? N`o sa ma schimb °ti-am mai zis ca te iubesc? Am fost sincera °Rea? Cu cine merita °Sincera? Da, oricat de dur ar fi adevarul °Bunul meu simt? Depinde de al tau °Urata? Nici macar la prima ora diminetii °Geloasa? Da, chiar daca nu'mi dai motive °Indragostita? In fiecare zi de altu` °Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreau °Originala? Mereu(spre deosebire de tine care esti doar un xerox) °Devotata? Pentru ca stiu sa'mi mentin prietenii °Copiata? De fiecare data °Tupeista? Pentru ca trebuie` sa fiu mereu peste tine °Vrei sa`mi devii prieten? °Demonstreaza`mi ca meritzi °Indiferenta? Daca nu ma interesezi °Te urasc? mi-ai dat motive °Falsa? Doar cu unii °Parsiva? Datorita unora dintre voi °Un sfat? Nu asculta de sfaturile nimanui °Te deranjez? Iarta`ma, nu pot sa multumesc nici macar o pERs

Mai bine lasa Fa`te ca nu`ti pasa!

.In ambitzia mea vorbeste ca ea, nu stie ce sa mai zic, crede ca ma oftik, "ia da`i fata mea de jurat de cine are drag, pentru cine a facut noptsile zile, pentru mine sau pentru tine?"

"MinTe-Ma dar MinTe-Ma FrUmos... Daca tot o FaCi Fa-O peRicuLoSEsTi Un sCumP DAR ieFtin La vrajeala SI eStI FRUMOS doar pE DinAFaRA"

Si poti sa tipi, ca nu te-aud. Si poti sa plângi, ca nu te vad. Si poti sa pleci, ca nu te caut. Si poti sa faci ce vrei, ca nu-mi mai pasa?

~~~Suficient de matura sa inteleg ce vrei.si suficient de copila sa ma prefac ca nu imi dau seama~~~

Nu sunt deloc modesta, si ma pis pe tine
Nu ma cunosti deci nu vorbi de mine
Nu poti sa ma suporti asta e doar treaba ta|
dar si asa
Mai da`te`n pl mea!*

Ai plecat? Ma doare-n pla. Ne`ntalnim? Nici n`o sa-ti zic "buna"!

Da pe ea nu o mai intereseaza :]] Ca tu te gandestii la ea! Se pisa pe grija tha!:]] [I love imposibl; e; X!]

5 răspunsuri:
| Radu_5166 a răspuns:

! Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy''. Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind Care te saruta pe frunte Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit Care in prezenta prietenilor te ia de mana.
Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste si probabil ca te va iubi mereu...

| Babbe a răspuns:

* Si toti ma`ntreaba ce s`a intamplat. le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l`am uitat.:-J
* Spui punct`. Dar Nu se termina Niciodata`! Pentru ca Te atrage ca nici O alta fata`!
* Liniste! ca stii ca am dreptate.Nici daca as fi scris o carte n`aveam cuvinte cat mi`e dor sa iti arate.
* Nu stiu ce sa zic, se vede calr ca-mi lipsestisi'mi vine sa mor.ca tu nu mai esti
* Încă îl mai iubeşti şi eşti pregătită să`l ierţi.Si probabil o să`l ierţi chiar dac`ai să regreţi.
* Cat tin la persoana ta :-x
* Mi-ai intrat adancc in suflett day dreaming!
* LA poarta sufletului meu, multi incearca sa bata; x dar cheia ai luat-o tuu day dreaming si poarta e inchuiata day dreaming!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite http://sweety-things.weebly.com/

funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://sweety-things.weebly.com/