anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Scuzati categoria.Sa trecem la subiect.eu sunt cu un baiat de aproape 2 ani. bunica lui mi-a citit in cafea mai demult si a zis chesti reale dar a si gresit.a spus ca am iubit un baiat cu A si nu este asa.ma rog, acum mult timp a citit copilului ei in carti de tarot (tatal iubitului meu) ca se va recasatorii cu o femeie cu doi copii, si asa a fost.acum cateva zilea dat in carti cuiva si cand se citeste im carti o parte i citeste omului respectiv si o parte despre familia celui care citeste(adica ea)si spune ca a vazut in carti ca peste un punct sau doua(asta poate insemna o luna sau doua-un an sau doi ani) ca eu il voi insela pentru ca el nu va fi mereu langa mine si ma va prinde, va suferii mult timp dupa mine apoi se va casatori cu alta etc.(el urmeaza sa plece la facultate ne vom vedea de 4 ori pe saptamana si va fi de ajuns, in afara de asta eu chiar nu l-as insela nici in ruptul capului pentru ca il iubesc)intrebarea este:daca ea chiar poate vedea viitorul in acele carti si se poate adeverii(sa presupunem. oricum nu il voi insela, nu l-am inselat pana acum si nu o voi face)daca nu il voi insela in acesti doi ani(oricum nu as fi facut-o) se poate sa schimb ce a vazut ea in cartile de tarot? adica sa ramanem impreuna si sa ne casatorim etc?

Răspuns Câştigător
| Hakuouki a răspuns:

Chestiile de genul sunt doar minciuni, dereglari psihice ale oamenilor care chiar cred ca vad viitorul, nu pune prea multa incredere in aceste cuvinte, desi la cum sunt fetele in ultima perioada, nu mi-e greu sa-mi dau seama ce fel de fata ar insela si ce nu, fara carti. Totusi, ai grija sa fi langa iubitul tau, sa nu inceapa el sa creada si sa-si piarda increderea in tine si in relatia voastra, cand va vedeti fi si tu dragastoasa cu el si chestii de genul, dar nu in masura in care sa-l sufoci, sper ca intelegi, succes. Nu mai crede in asa ceva.

5 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Tu poti sa alegi soarta, mai ales daca stii dinainte. Si daca nu ii dai prea mare importanta si te bucuri de relatie, o sa dureze cat vrei tu

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Vino sa-ti citesc eu in talpa ca sa te convingi ca nu-i asa.

| Mussette a răspuns:

Eu una cred in ghicit.
Si eu practic, dar in carti de joc ( o parte din ele), nu de tarot.
Daca are dreptate 90% e posibil sa se adevereasca.
Tu spui ca nu-l inseli, dar poate rede el ca l-ai inselat printr-un gest minor.
Stiu ca nu mint cartile, acum depinde cat de bine sunt citite. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Matusa-mea a fost la genul asta de batrana si i-a prezis cumva viitorul. I-a zis ca fata cea mica, va fi destepata, o sa intre la facultate si o sa aiba un viitor foarte bun si ce este adevarat verisoara mea are un prezent destul de bun si i-a spus ca celalalt copil se va casatori cu o femeie cu copil, a fost si asta adevarat pe jumatate, var-miu, intr-un timp se mutase cu o tipa cu copil, dar de putin timp nu mai vorbesc...
Viitorul se poate schimba oricum, tu fii tu si ai sa poti sa te si casatoresti cpsi cu actualul tau prieten daca va iubiti enorm:-)

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Nici eu nu cred in chestii de genu, nu cred ca este adevarat.