| TTdsIulia a întrebat:

Va rog sa raspundeti exact cu ceea ce credeti. va dau funda si vot dar nu cred ca intotdeauna o funda este atat de importanta... am nevoie de voi.

Ce credeti voi ca este o prietenie adevarata?
Daca " cea mai buna prietena "iti greseste atat de mult incat nu mai poti sa ierti ce faci? am iertat-o si am avut incredere in ea intotdeauna dar ce fac daca a gresit de " n " ori intr-o saptamana si nu mai pot sa trec peste? daca nu mai vreau. va rog ajutati-ma straight face, sunt genul de persoana care iarta repede dar care nu uita niciodata, acum de exemplu imi vin in minte si greselile din trecut care se aduna, toata lumea imi zice ca nu ma merita si ca pun prea mult suflet pentru cineva care isi bate joc, dar pana acum chiar am vazut ceva in ea, a fost prietena mea si i-am acceptat orice desi niciodata nu a apreciat asta eu m-am multumit sa ii fiu alaturi, dar acum nu mai pot, incerc sa vorbesc cu ea dar imi vine in minte tot si ma doare. ce credeti ca ar trebui sa fac? nu stiu daca intelegeti ce am vrut sa zic straight face sincer am ajuns sa nu ma mai inteleg nici eu, pana acum tot ce am vrut a fost sa o ajut dar mi-a dat cu piciorul.

Răspuns Câştigător
| Enna90 a răspuns:

Hmmm, pentru mine este ceva normal, adica cam asa sunt si eu, iert pe oricine si dupa aia., dar in fine. Sa fii prieten cu cineva este un lucru super, dar nu ce atunci aceea persoana isi bate joc de tine, tu o iubesti dar ea. ei bine. in fine, toate necazurile, supararile se aduna si la un moment dat te inchizi in tine si nu mai stii ce sa faci, eu zic sa o lesi balta cu ea, mai sunt multe fete pe care le poti intalni, poate si sigur in viitor vei gasi persoana potrivita pentru tine, pentru ati satisface nevoile, pentru a te crede, pentru a te sprijini, nu cred ca trebuie sa-ti faci inima rea din cauza unei fete, normal ca nu te mai intelegi nici tu, prin cate ai trecut ( se vede dupa cum ai scris sus ) eu te sfatuiesc sa nu-i mai dai prilejul sa te mai faca sa te simti rau, da-o deoparte si continuati viata!

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O/un prietenă/n niciodată nu greșește față de tine!
Pa, pa.

| IonutBest a răspuns:

Sincer sfatul meu este acele de a nu mia vb cu ea o vreme sa lasi sa treaca totu de la sine si se mai lipezeasca apele si sdca ee dupa aceea poti sa incerci sa o ierti daca tu consideri ca este bien... Sper sa iti fi fost de ajut-o.winking

| piticka a răspuns:

Mdea...mi s-a intamplat si mie de mai multe ori, eu zic ca mai bine vb cu ea sh ii spui tot ca te-ai saturat, ca nu mai poti sa-i suporti greselile, si ca daca are de gand sa se schimbe sa te caut. Presupun ca mai ai prietene nu? Ca sa nu stai in casa si sa te gandesti la : ce bine va distrati, cate greseli facea mai iesi cu ele prin oras. Si ea daca este o prietena adevarata va veni si iti va cere iertare. Stiu ca este greu da trebuie sa prinzi curaj si sa vb cu ea, asa am facut si eu si eu am avut noroc, (experienta), acum treaba ta, eu nu am vrut doar sa te ajut, n-am asa mare nevoie de fundita, dar cum mi s-a intamplat... sper ca te-am ajutat

| bombonik_2309 a răspuns:

Parerea mea este sa vorbesti serios cu ea, si mie mi s-a intamplat la fel, o intrebi ce-ar face daca n-ati mai fi prietene, o intrebi de ce a facut greselile acelea, o intrebi daca te considera o prietena adevarata sau doar isi bate joc etc. Vezi ce spune, eu cred ca iti vei da seama daca te minte sau nu. Daca crezi ca te minte nu mai fi prietena cu ea, sigur vor mai fi si alte fete cu care vei fi prietena buna. Nu cred ca merita s-o ierti daca a gresit de atatea ori, inteleg o data, de doua ori, hai de trei ori, dar nu de mai multe ori! Stii cum se zice: Omul invata din greseli!
Uite aici un videoclip despre prietenie: http://www.youtube.com/watch?v=-OZFBLJFyLE
Sper ca ti-am fost de ajutor!