Eu zic sa discuti cu ea despre asta, sa ii spui exact ce nu iti convine. Daca ea va continua cu acelasi comportament, tu schimba putin rolurile, adica nu o mai suna, daca te suna ea raspunde'i spune-i ca ai uitat, ca nu ai avut timp sau ceva de genul asta. Daca ea chiar te iubeste ar trebui sa se schimbe, daca nu va fi cazul sa va despartiti.Succes
Buna..nu vreau sa te amagesc dar fata asta te prosteste rau ca pe un caine... tu ai pus suflet ii faci poftele si ea n uti arata nimic si e indiferenta dar stiu ca tie iti e greu daca te desparti de ea dar nu poti trai asa in chinuri adica tu sa fi prostu ea desteapta... cel putin daca te ar iubi si ea si ar simti cv pentru tine ar lasa acele fite si ce mai are ea in cap si te ar suna si-ar ocupa mai mult de tine decat d pr ei ..parerea mea este ca pe tine te manipuleaza si mai ales nu ii pasa mai ales ca prefer a cu preitenele nu cu iubitu si se supara degeaba cand tu ai plecatd si nu et ai uitat al film sau altceva ca tot ea gresest dar mai bine ar trebui sa rupi totu adica sa va despartiti ca nu se merita asa relatie..defapt asta nu o pot numi relatie ci batjocora..fii indiferent si uita de ea si gasestetti o fata calumea
Acum si tu... fa-o sa inteleaga ca pana si un caine moare daca nu este hranit, fa-o sa inteleaga ca daca tu esti cainele si ea stapana, atunci are o datorie fata de tine sau pur si simplu pune-o in postura ta : ignot-o pentru o vreme. cum ea din cate am inteles este obisnuita cu atentia ta, va sesiza rapid ca aceasta nu mai este, iar daca te suna sa iti spuna ca ai uitat sa o suni, sa spui"imi cer scuze, am uitat", las-o sa i se faca putin dor de tine si nu o mai rasfata atata, crede-ma, o sa mearga
00Andreea008 întreabă: