| teoeo a întrebat:

(Scuzati greselile de scriere si de exprimare sunt pe telefon si am un autocorector destul de enervant)
Hei acum ceva timp am pus o întrebare despre un băiat de care îmi plăcea si căruia nu ii puteam spune ce simt. Ei bine mi-am facut curaj i-am spus si am format un cuplu.
Toate perfecte pana într-o zi cand trebuia sa vina la mine, eu am întârziat, el a intrat a zis ca ma asteapta in camera mea. Nu aveam nici o grija, era doar el cu sora mea "vitrega ". Când reusesc sa ajung acasa îl găsesc pe el (x) la bustul gol peste soră- mea.
X când ma vede îmi zice ca ii pare rau si începe sa isi ceara scuze.
La cat de nervoasa, furioasa eram plec, fug mai bine zis cat de departe pot.
Fără sa îmi dau seama ajung in partea rau famata a cartierului unde sunt mai multe gasti dubioase (de unde am facut si eu parte in trecut).
Ma duc într-un loc in care stiam ca nu o sa mă deranjeze nimeni si ca o sa mă pot calma.
Eu stăteam acolo plângând, gândindu-mă ce sa fac, unde sa merg.
La un moment dat îmi dau seama ca nu mai eram singura. Stiam (speram mai mult) ca nu are cum sa fie x deoarece el nu stia ascunzătoarea.
Era din fericire /nefericire un băiat din fosta me gasca (eu fusesem îndrăgostită de el pe la 13-14 ani si din aceasta cauza am intrat in conjunctura in care am intrat, iar el se indragostise de mine când aveam 16 ani si parasisem gasca când mi-am dat seama ca viata mea e mai importanta).
In fine, apoi se asează lângă mine, iar eu încep sa mă confesez la el toate cele întâmplate. Deoarece era frig si ploua iar acel loc nu era ferit de umiditate mi se făcuse frig, iar el a observat asta si mi-a dat geaca lui. Apoi am stat fără sa scoatem nici un cuvânt câteva ore dar au părut ani. Ma linistisem stand cu el in ploaie, in liniste. Pot zice ca eram chiar fericită.
Se făcuse vreo 2 dimineata când noi nu mai puteam de frig si am mers la el acasa.
A fost foarte tăcut. A respectat faptul ca aveam nevoie de liniste. X ma suna incontinuu iar amicul meu (A) s-a enervat si i-a răspuns si s-a certat cu el cred ca vreo ora. Când am mers sa mă culc era deja vreo 4 dimineata. Când ma trezesc eram linistita, impacata nu ma mai gândeam nici la x nici la sorămea.
Ma duc la el in camera el încă dormea, ma urc in pat si ma culc cu capul pe pieptul lui. Nu dupa mult timp se trezeste, ma intreaba cum am dormit iar eu involuntar (nu stiu asa am simtit atunci sa fac) ii raspund sărutându-l. Apoi stăteam amândoi pe spate in pat fără sa zicem nimic, pur si simplu stăteam in pat unul lângă altul. Iar el se roteste peste mine si ma saruta si din saruturi am trecut la mangaieri, la atingeri si apoi la sex.
Am mai stat cu el pana seara in aceea zi. Stiam ca sora mea era plecata asa ca m-am dus acasa am stat putin, mi-am facut un mini bagaj, i-am lăsat un biletel cu "sunt bine si nu ma cauta". Am luat cheia apartamentului matusii mele care e plecata din tara si am plecat.
Acum sunt singura, si am nevoie de ajutor.
Ce sa fac? Nu vreau sa îmi mai vad sora. Maine va trebui sa merg acasa deoarece se vor intoarce mama si tata de la tara. Nu vreau sa mai aud nimic de x.
Chiar nu stiu ce sa fac. Si mai presus de toate îmi pare rau ca am facut sex cu cel ce mi-a distrus viata. Dar totusi îmi este dor de el.
Nu mai pot simt ca innebunesc. Nu stiu ce sa mai fac, am nevoie de ajutor.

2 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Cum ti-a distrus tipul la care ai dormit viata? ce a fost, a fost... poate te iubeste si are sentimente fata de tine sau poate e ca celalalt si nu prea ii pasa decat de sex si chestii de genul
dar ce stiu in momentul de fata este ca sora si prietenul tau te-au tradat si nu merita iertare pentru ca cine tradeaza o data, o va face intotdeauna.In schimb, baiatul asta nu ti-a gresit cu nimic momentan si din ce ai scris il placi si tu, da-i o sansa si nu mai pune sufletul la gunoaiele alea...

| Artemisia a răspuns:

Woah, as putea spune ca traiesti mai ceva ca in filme, sincer. Este normal sa iti fie dor de acel tip, sexul creeaza legaturi emotionale intre oameni, atunci cand exista si ceva sentimente. Oricum tu esti cea care a declansat tot, doar ai mers de buna voie la el si l-ai sarutat, semn ca si tu iti doreai acelasi lucra ca si el. Nu iti mai tine sentimentele in frau, eu zic sa continui cu el, mai ales ca atunci in acele momente dificile create de X, el a fost alaturi de tine, schimbandu-ti starea de dispozitie. Esti destul de norocoasa, daca nu aparea el, iti dai seama cat ramaneai in starea aceea urata creata de sora ta si X?