| claudiu123 a întrebat:

Scuzati-ma big grin nu stiu ce am in ultima vreme imi place de o fata de care ii plk sh unuia din prietenii mei cei mai buni si nu stiu pe care sa-l aleg ( tin sa mentionez ca am mai fost de 2 ori cu ea ) si nu stiu daca se vba supara el o place de vreo 2 luni dar el nu a avut nici o sansa cu ea

Ce s FAq?/ FuNd@

Răspuns Câştigător
| mAkE_2626 a răspuns:

Salut.Parerea mea:Traieste-ti viata, daca lui i-a zis nu, tu poate ai o sansa, nu te intereseaza de altii, traieste momentul, daca el nu are sanse, poate ai tu.Ai m-ai fost cu ea, care e problema? Impaca-te cu ea daca tii la ea, si daca vrea.Bafta

5 răspunsuri:
| тecнιннιlα a răspuns:

Depinde ce vrea si ea laughing. Vb cu el. din mom ce u ai avut parte poti sa ai din nou sau poti sa lasi si pe altii sa incerce laughing. Drk fata aia nu`i un premiu sa va certati (luptati) pentru ea happy. Vb aman2 sau de preferat aman3 happy.

| claudiu123 explică:

El nu are vreo sansa cu ea ea ink ma plk pe mine mi-a sh sps asta tin la ea mult sh ea mai tine la minebig grin am sanse cu ea el a zis ca nu se supara... ma rog vad eu multzumeshk

| aia a răspuns:

Eu zic ca e mai importanta prietenia decat o ft(sunt si eu ft si am trecut prin asta) prietena mea cea mai buna sa comb cu fostul meu prieten si ea stia ca ink il mai plac si l. a ales pe el in loc sa aleaga prietenia deci fata/baiatul iubit vine si pleaca dar o prietenie ramane pe veci(parerea mea) asa ca mai bine vorbeste cu prietenu tau si cautati.va alta ft ca sa nu existe discutii intre voihappy baftahappy

| Icsulets a răspuns:

Paaai`. si eu sunt in aceeasi situatie prietena mea cea mai buna place un baiat. si a inceput sa`mi placa si miehappy Dar as alege`o pe eahappy pentru ca e prietena mea cea mai bunahappy Si cred ca si u ai putea sa dai fata aia la o parte, si sa iti alegi prietenul pentru ca el unul din prietenii tai cei mai buni cum ai zis. pe care te poti baza, cat despre tipa respectiva daca ziceai ca ai mai fost de 2 ori cu ea, eu nu cred ca a 3`a oara va fi altfel... tot va veti desparti... Asa ca lasa`l si pe prietenul tau sa incerce.happy Acum conteaza si ce vrea eahappy Dar zic ca ar fi bine sa astepti pana cand prietenului tau nu o sa-i mai placa la fel de mult ca sa nu-l ranestihappy

| Bonnie_2513 a răspuns:

Pune cele doua planuri in balanta. Ce conteaza mai mult? Fata sau prietenia? Adevarul e ca eu sunt fata. Dar am avut un conflict cu o prietena buna de. a mea pe un baiat. Noi ne cunosteam de ani de zile. Dar a aparut un baiat. Si ne.am certat pe el. Pana la urma nu l. a luat nici una pentru ca el nu a suportat sa ne certam pentru el. Nu ne mai suporta. Asa ca. daca alegi fata e posibil ca ea sa nu va ia pe nici unul, nesuportand concurenta dintre tine si prietenul tau. Funda?puppy dog eyes