| loredana_4897 a întrebat:

Scuzati-ma daca voi face greseli de ortografie, dar sunt prea emotionata... mie imi place de 2 baieti. Unul dintre ei e iubitul meu(X) si cu unul(Y) nu am mai vorbit de 2 saptamani...pana acum.Am primit un telefon fulger de la el(Y) si ma invita la balul bobocilor.Acum tremur toata si nici nu mai gandesc bine, dar imi dau seama si ca am prieten(X). Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| youmail a răspuns:

Pune-i pe amandoi pe o foaie si cu bune si cu rele si vezi cu care iti doresti sa fii.
Gandeste-te in premiza :
ce iti poate oferi unu si celalat pe termen mediu si lung
gadneste-te ce simmti pentru fiecare dintre ei.
Daca ti se pune un nod in gat cand te gandesti la Y inseamna ca inca il iubesti si relatia ta acutala va fi oricum compromisa atat timp cat celalat va ocupa inimioara ta.
Dar nu uita totusi si de ce v-ati despartit.

Am trecut si eu ca baiat de... vreo. 3 ori prin asa ceva, uneori m-am gandit ca e bine sa fac un pas inapoi (gen sa revin la Y, si am mai fost impreuna inca 3 ani de atunci ) alte ori am preferat relatie actulala, acum e una din acele relatii cand am preferat sa raman pe loc.

3 răspunsuri:
| adryana_6040 a răspuns:

Alege mai repede ca daca afla x de y si y de x o sa ramai cu 0 si te duci singura la balrolling on the floor

| Marius444 a răspuns:

Intr-o farmacie/ Sta un porc si scrie/ A, B, C/ Iesi afara, porcule. Ceva de genulaughing

| Marrya15 a răspuns:

Daca Y nu stie ca ai prieten spune-i-o si refuza intr-un mod frumos invitatia la bal.