| CristiCryssu a întrebat:

(Scuzati rubrica, e cea mai accesata)
Hello, am o mica problema.De aprox. 3 luni de zile am inceput sa slabesc facand in jur de 150 de abdomene + alergari zilnic, de asemenea mi-am schimbat regimul alimentar.In aceste 3 luni am slabit, dar de 2 saptamani simt ca incep sa ma ingras la loc.Repet,nu am schimbat nimic in alimentatia mea, exercitiile fizice le fac ca si pana acum.Multumesc.

5 răspunsuri:
| BrD a răspuns:

Pfff ciudat...mai bine ti'ai face un abonament la o sala de fitness. te'ar ajuta

| Claudia a răspuns:

... pai, te`ai lasat de fumat? ti-ai inceput viata sexuala de curand?happy, astea sunt motivele, daca vrei sa scada la lac repede incearca sa ti o dieta timp de o saptaman... poate te ajuta un pic

| Piticu_3880 a răspuns:

Salut Cristi! Incearca sa faci mai multe abomene, sa spunem 160-170, crescand pe fiece zi numarul cu cate 10. si la alergat tot la fel. Corpul ''se invata'' cu efortul depus si nu mai lucreaza asa bine muschii, cere mai mult...asta-i tot ce pot sa-ti spunhappy

| CristiCryssu explică:

@BrD Abdomenele au fost "prescrise" de un antrenor de fitness, si intr-adevar m-au ajutat, dar nu stiu de ce incep sa ma ingras la loc.

| CristiCryssu explică:

@Claudia Nu, nici una din ambele big grin Multumesc pentru raspuns.