Esti prea mic/mica ca sa stii. Cand vei ajunge la maturitatea necesara, lucrurile vor veni de la sine.
Deci gata fara cuvantul asta ca tocmai mancai
Practica dar nu ne impartasi noua experienta
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
vine de la sine nu sunt anumiti pasi care sa ii faci asa ca stai linistita/linistit
Daca esti fata te vor invata baietii instant. pe mine mureau sa ma "mozoale' si nu numai pe gura; toti sunt inebuniti. iar dc esti baiat... in principiu trebuie sa ii bagi limba in gura cat mai adanc si cu cat mai multa flegma (/saliva) sa i-o intinzi pe buze /fata /gat/urechi/pe unde va mai vine ideea; cam asta e... depinde si cat de experimentata/curva e zdreanta. ai grija, multi baieti nu vor s-o mai faca cu tine daca afla ca ai facut sex oral inainte(cu ei sau cu altii
Maai... nenea, brigaela. acum, in 2010, copii, oamenii, aia care vor s se mozoleasca s mozolesc la cati ani vor ei, adica majoritatea asa fac. eu am avut primul' meu mozol l 8 ani si acum am 13 si un tip vrea s ma mozoleask si eu c draq s mai stiu d la 8 ani cum s face. fii si u in prezent. nu mai suntem in 1900 toamna atunci cand parintii ii bateau p copii ca sa nu s mozoleask pana cand s marita.
Exact cum spune si brigaela, lucrurile vor veni de la sine, dar daca totusi esti fata poti sa lasi un id
dya întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: