| RedLove a întrebat:

(scuze categoria dar e cea mai vizitata) Buna TPU@ Stiu ca este o intrebare cam stupida tongue dar cine poatee sa stea pe mess vineri pana la 4dimineata (sambata), adica am nevoie de cineva plss care poate sa stea pe mess cam de la 22:00 (vineri) - 04:00(sambata), stiu ca este cam stupid dar trebuie sa stau treaza si nu prea am cu cine sa vorbesc ca sa nu ma plikti happy Plss lasati idd de mess care sunt dispusi sa ma ajute.(lasati idd de mess pe private) mersi mult:*:*:*

7 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Stai tati aici pe TPU >big grin

| WooLove a răspuns:

Asta da intrebare =D dar cu siguranta nimeni nu te poate ajuta si asta este si adevarul chiar daca unii zic ca te ajuta =D

| Acadeeeaa a răspuns:

Dc trebuie sa stai treaza?

| cupcake02 a răspuns:

De ce nu incerci sa te uiti la niste filme mai bine? E mai constructiv...

| RedLove explică:

Poi eu sunt in Germania, nu ma pot uita la filme pentru caam stik(internet) si nu pot sa ma uit, nu prea am nici putere si nah, si imi trebuie sa stau treaza pentru ca sambata la ora 8 dimineata plec acasa in Romania, si in plus vine si bunica mea la ora 4Dimineata si oricum eu nu prea pot sa adorm si m-am gandit ca daca nu dorm toata noaptea o sa fiu mai obosita pe drum si o sa pot sa dorm. Eu de obicei adorm pe la 2- 3 fortat. Pliss ajutati-ma

| RedLove explică:

Am zis cine poatetongue

| Necrophagist a răspuns:

Somnifere ai incercat?