Nu poti sa iubesti pe cineva dupa doar o luna de relatie. Iubirea este un complex de sentimente si actiuni, care se construieste in timp. In primele 6-8 luni de relatie de-abia ajungi sa-ti cunosti partenerul si abia apoi afli daca intre voi va fi iubire sau lucrurile se incheie, fiindca nu il poti iubi. Poate ca ati incercat sa aveti o relatie reala, sa va cunoasteti, dar nu ati avut timp. Faptul ca dupa o luna doar va faceati deja declaratii de iubire arata ca nici unul nu erati prea seriosi, ca spuneati "te iubesc" doar ca distractie, fara sa insemne ceva cu adevarat, ca ati confundat indragosteala (acel sentiment superficial care apare cand esti atras de cineva si dureaza cateva luni) cu iubirea (care este un sentiment mult mai complex, bazat in primul rand pe cunoasterea partenerului si respect reciproc si abia apoi pe atractie). genul asta de focuri de paie sunt frecvente la adolescenti,. azi plac pe unul/una, in 3 luni am uitat de ea/el si sunt gata de o noua relatie pasagera. pe masura ca te maturizezi incepi sa nu le mai gasesti interesante, sa-ti doresti o relatie adevarata, construita cu grija si iubire adevarata.
Am o varsta destul de inaintata,ca sa nu mai mentionez de experienta,incat sa stiu cam care e diferenta dintre a place,a vrea, a fi obsedat, a fi posesiv si a iubi.+nu aia era intrebarea, asa ca daca mai ai alte critici, posteazale in alta parte.nu sunt aici ca sa primesc critici din partea unor necunoscuti.cand ai sa imi cunosti capacitatile, atunci te invit cu cea mai mare placere
Fetei ii place viata...
Ii era dor de ala si hopa ai aparut tu.
Clar ca nu te-a iubit, doar s-a jucat cu tine.
M-am gandit la chestia asta, insa nu vream sa o accept.adica noi am avut o gramada de momente memorabile, iar eu nu am tratat-o urat in nici un fel.am fost mereu sincer, romantic cand am putut.ma rog, cum am putut fi eu mai bine pentru ea...si ea stie lucrul asta.de aceea nu vreau sa cred ca persoana la care am tinut atat de mult e de fapt o jigodie de om,intelegi?
de aceea am pus si intrebarea pe site,eu am raspunsurile mele,insa nu vreau sa le cred,poate altcineva vede problema din alti ochii, o alta perspectiva, una care imi scapa mie si care, poate, sa fie cea corecta
Nu e vorba de "colorat" viata cuiva; ci problema este ca nici tu si nici ea -niciunul din voi doi nu v-ati stapanit sentimentele, chiar daca stiati ca ceea ce faceti nu este bine.
Este imposibil ca un baiat si o fata (chiar si casatoriti fiind) sa nu fie atrasi unul fata de altul; doar in cazul daca sunt trecuti de 80 de ani...
Oameni buni, ghidati-va dupa minte, dupa ratiune, si nu dupa sentimente. Daca sunteti atrasi de ceva sau de cineva, punet-vai ratiunea inainte ca stavila impotriva sentimentelor si simtamintelor!
Te sfatuiesc sao lasi pe fata aceasta. Din 2 motive:
1. Este deja intr-o relatie. Si daca tu strici o relatie, atunci cu siguranta va fi stricata si a ta. (Si pentru ca te-ai sarutat cu fata aceea, sunt toate sansele ca si viitoarea ta prietena sa faca la fel cum a facut si fata aceasta. Adica sa te insele. Si daca se va intampla lucrul acesta, sa n-o urasti; ci sa urasti pacatul pe care l-ai facut tu -sa te gandesti ca si tu ai facut la fel, deoarece este scris: "Cum ai facut, asa ti se va face; faptele tale se vor intoarce asupra capului tau." (Obadia.1:15) ).
2. Daca fata aceasta este usuratica -deci daca l-a inselat pe prietenul ei bun-, ce te face sa crezi ca daca ati ramane impreuna nu te va insela si pe tine? Oricum, ea va face exact aceleasi lucruri si cu altii(daca nu va ramanea cu acesta. De-abia a prins curaj). Cauta sa-ti para rau pentru ce ai facut, si nu pentru ceea ce ti se va face. Caci asa este drept.
Tipa e cam nehotarata..si din pacate si-a cam batut joc de tine. A stiut de la inceput ca nu va renunta la primul, iar tu ai fost acolo sa ii oferi ce nu ii putea oferit celalalt:o imbratisare, un sarut, etc. Sincera sa fiu nu cred ca te-a iubit, e posibil sa fi fost atrasa de tine, dar cam atat. Si inca ceva: ai gresit cand ai acceptat sa fi locul 2, daca tinea la tine ar fi renunta la primul si ar fi ramas cu tine, ea practic si-a batut joc de amandoi! Incearca sa nu te mai gandesti la ea, sigur gasesti o fata care sa te merite
Complicata treaba....iti dai seama ce-i in inima fetei.Ea trebuie sa aleaga intre tine si ala, probabil l-a ales pe ala pentru ca il cunoaste mai bine, poate au posibilitatea sa se intalneasca acum si tu nu sti lucrul asta...eu zic ca cel mai bine e sa o uiti, chiar daca te-ai indragostit de ea.
In viata mai si pierzi, nu poate fi totul perfect.Relatiile la distanta nu tin, poate la fel de bine si-a gasit pe altcineva din oras cu ea, pana la urma nu trebuie sa-ti dea tie explicatii. Poate a dezamagit-o faptul ca ai fost concediat si ai lasat-o singura.
Cum am mai zis...mai bine uit-o!
Sunt in plin proces.insa,incerc sa ii gasesc o scuza ca sa nu o urasc pentru ce a facut.nu vreau sa cred ca ce a fost intre noi a fost o minciuna.ea nu e cea mai deschisa persoana.iar logica mea de multe ori nu a functionat asupra ei, de aceea am nevoie si de alte raspunsuri, in afara de ce raspunsuri mi-am dat singur
A vazut ca o placi si ii era dor de iubitul ei si a avut ocazia sa uite de acel dor pentru ca ai aparut tu.
Imi pare rau pentru tine.
Probabil ai dreptate, insa...ce ar trebui sa simt acum? sa o urasc pentru ca m-a "tradat"? sa o iert? sa o uit?! eu sunt genu de persoana care trateaza situatiile cu extreme.cand iubesc, iubesc din toata inima, cand urasc, urasc din tot sufletul.iar acum nici nu stiu care e cel mai safe drum de parcurs.