anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

[scuze de categorie]. buna TPU! sunt intr. a 8a, si sunt in clasa mea 2 fete[mai pitipoance, asa de fel oh go on], care pur si simplu au ceva personal cu mine straight face. eu nu le bag in seama, dar am auzit de la un coleg bun, care sta chiar in spatele lor(in banca) ca aveau de gand sa ma bata, sau ceva de genul. una dintre ele este prietena cea mai buna a unei prietene bune de.ale mele, cu care vb absolut tot, si care ma intelege. dupa ce a realizat cum e ea de fapt, si ca pana si pe ea o barfeste, prietena mea a rupt orice relatie de prietenie cu respectiva. CE ar trebui sa fac, ca sa ma lase in pace cele 2, fara sa iasa cu bataie? :]]

Răspuns Câştigător
| ioana_5498 a răspuns:

Indiferenta doare cel mai tare, incearca sa te distrezi cu prietenele tale cat mai mult, ca sa vada cu nu i-ti este teama de ele si ca le ignori total.

6 răspunsuri:
| simf a răspuns:

Deocamdata doar ignoratul lor te poate ajuta. si evitatul pe cat poti. nu incerca deloc sa discuti cu ele ce si cum.

| lastman024 a răspuns:

Nu te bate nimeni, fara motiv. sau ca sa scapi de bataie iti faci o gasca de fete si le bati u prima, ca sa fii sigura ca te stie de frica

| zuzu_3768 a răspuns:

Da-le omor da-le dracul de imputite! Sa te stie de frica fa-ti brigada si intra odata-n ele si apoi ai sa vezi ca nu o sa mai ai nicio treaba cu ele! happy

| Niakit a răspuns:

Motivul pentru care se comporta cum se comporta poate fi acesta:
de halloween, sc noastra a org un bal mascat, unde a avut loc un concurs de karaoke. initial, eu si prietena mea cea mai buna ne.am inscris, ca sa cantam impreuna, si ne.am gandit sa mai luam pe cineva, asa ca am luat pe fata de care va spuneam ca prietena cea mai buna a uneia dintre fetele care se iau de mine. am luat. o pe ea, dupa care, cele 2 fete(cu care in perioada aia, nu eram certata), au inceput sa zica cum ca pe ele dc nu le.am luat in grupa si ca avem ceva cu ele straight face, si, ca sa le taca gura, le.am luat si pe ele. am luat locul 1 la concurs si am castigat, o diploma, o medalie, o diadema, o panglica pe care era scris the best 2010 singer si multe dulciuri. cu toate astea, au plecat acasa, iar noi nu ne.am ales cu nimic. si, dupa ce ca a fost ideea noastra de a ne inscrie, si ca am avut bunul simt de a le baga si pe ele in grupa noastra, ele au plecat cu tot ce am castigat. duminica le.am tot spus sa aduca toate cele, ca sa le punem in panoul clasei, la premii, dar bine. nteles ca n.au vrut. acum, spune. ti. mi si mie, cum am gresit eu straight face?

| Niakit a răspuns:

Da.acum, prietena aceea e geloasa p mine, pentru ca stau cu prietena ei cea mai buna, si vrea sa se razbune pe mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In afara sc... poti sa bagi o mama de bataie in ele!:d.ca sa nu se ia profii de tine si sa sfarsesti cu media scazuta la purtare!