| Swittypink a întrebat:

Scuze de categorie dar aici mi se va raspunde mai repede...catelusa vecinei trebuie sa fete si vecina nu e acasa asa ca as vrea sa stiu cam ce trebuie sa faci puilor care se vor naste si cat trebuie sa las puiul pe care vreau sa il adopt langa mama lui?

6 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna
pai cand va fata,sa ii pui un hanorac acolo,sa nu le fie frig,pentru ca sunt ff mici.
Si pune.i mamei apa multa si mancare ca sa aiba cum sa alapteze.
Si,dupa ce mama lor nu le va da lapte, atunci poti sa adopti unul, dar ii va fi foarte greusad
Ai grija de ei:X

| SuperNovaaaaa a răspuns:

Da mai lasa`ne dracu si du-te la categoria potrivita!

| bebin a răspuns:

Puil pe care vrei sa il adopti il lasi 6 saptamani.pana il intarca ma-sa. Cateaua mea a fatat cand nu era nimeni acasa, deci nu a facut nimeni nimic. Am auzit ca unele catele la prima fatare isi omoara puii ( le mananca capetele) dar nu stiu cat de adevarat e

| Deiia a răspuns:

Ar trebui sa il lasi pana invata sa umble pentru ca daca nici nu vede si nu stie inca sa umble ii ba fi foarte greu ar trebui ca peste 1 luna sau 2 ar fi mai bine sa se invete sa manance din farfurie si sa umble sa vada nu dureaza dk 1 luna dar trebuie sa ii lasi aproape 2 luni.E cam de vreme in 2 saptamani. Sper ac te-am ajutat.Bye

| nebunu_5532 a răspuns:

Nu trebuie sa il lasi deloc linga mama lor. Trebuie sa ii iei si sa le dai sa suga de la tine daca esti baiat pina iti dai drumul in gura lor si asa ii si hranesti.

| BbyMic a răspuns:

Nimic.doar sa hranesti mama si sa il lasi vreo 10 11 zile pana ii se deschid ochi

am gasit si eu o catelus de o zi :Xprintesa mea acum are 1 an imd :Xsi am hranito cu beberonul :X