| CokoStar a întrebat:

Scuze de categorie, v-ati drogat vreodata, care a fost senzatia?

Răspuns Câştigător
| hamster a răspuns:

TTe rog, citeste.stai sa-ti spun, nu incerca mai bine bea sau ia-ti niste tigari bea un ceai, fa sporturi extreme dar Nu te droga(toti spun ca o pot stapani, ca se pot lasa cand vor dar nnu reusesc); mai sunt cateva exceptii, dar sunt rare si oamenii raman marcati; uite-te la materiale articole, informeaza-te despre asta...

si acum poate-mi vei spune ca toti prietenii tai o fac si n-au mai muritsi ca iti zic ca e bine, dar sunt o mie de motive pentru. care anturaju iti zice ca e bine... poaate e bine la inceput, dar apoi e ingrozitor vrei sa te opresti, dar nu poti(nu e vorba numai de vointa, corpul iti cere)
asa ca te rog urmareste cateva caazuri sa vezi ce fac drogurile(si orice ai face nu incerca, de obicei cu drogurile nu ai o a doua sansa)

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu m-am atins in viata mea de tigari sau droguri. Tata fumeaza si imi e un exemplu negativ.Cat despre droguri... un prieten a murit la 17 ani din cauza lor si tot asa incepuse si el "din curiozitate"

| forever4you a răspuns:

Am niste prieteni care se drogheaza...se pare ca le place dar nu sunt constienti ca'si distrug viata si au toti abia 16 ani

| BlueHusky a răspuns:

Daca vorbim de droguri mai intai excludem iarba?

| SEXobeat a răspuns:

Nu ma`m drogat dar am auzit de la alti ca pe moment este super bine dar dupa ceva timp se vad efectele

| Izz a răspuns:

NU! Nu sunt nebuna.

| AlecsLexx a răspuns:

@BlueHasky: Prezentam etapele consumatorilor de DaVa?winking

| AlecsLexx a răspuns:

Frate, la inceput e fain. Daca vrei sa experimentezi, incearca ceva mai putin letal: prelandez, diluant, gaz metan, piper, dero, coaja de banana uscata, transpiratie de musca, pipi de rechin, etc.
P.S.: Trase pe nas.

| skiTeL a răspuns:

Super !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dar nu iti doresc sa incerci, e foarte naspa senzatia daca fumezi prea mult sau tragi pe nas, primele dati ii ft tare, esti in visul tau (marijuana)dupa ii ft naspa, vrei sa sari pe geam sau sa te omori esti horror de-a binelea si nu incerca ca tot iti trebuie.de la sarea de baie ii cea mai tare, asta chiar imi place ai prea multa energie te simti puternic, dar nu incerca ca iti tot trebuie si ajungi sa nu dormi cu noptile...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mamaa =p~ Ar trebui sa incerci day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drogatul dauneaya graj sanatatea laughing

| imscared a răspuns:

Daca vrei sa te droghezi atunci dati o palma si culcate.Eu m-am drogat cu spice prima oara(senzatiile fiind de tot rasul) si dupa am incercat Marijuana care mia placut.Si pentru cei care spun ca iarba duce la dependenta atunci ia spuneti-mi un lucru:Eu incepeam sa fumez iarba in fiecare zi(nu pe banii mei, laughing ) si dupa 2 saptamani de consum masiv le-am lasat si nu am patit nimic.

Întrebări similare