| help a întrebat:

Scuze k va stresez dar azi am mai facut un test pentru ca am inteles ca sarcina se detecteaza de la 7zile intarziere a menstruatiei si tot negativ a iesit! o singura liniuta! e al treilea test si a 10 zi intarziere! sunt f stresata si mi-e frica ca nu cumva sa raman insarcinata! inteleg f bine sfaturile voastre si va multumesc pentru raspuns! totusi am primit un tratament de la medicul meu ginecolog in ianuarie tot pentru faptul ca imi intarziase mult, vreo 13 zile (luasem pastila de urgentza) ca sa mi regleze si in februarie mi-a intarziat doar o saptamana! luna asta iar intarzie f mult... 10 zilesad omgcrying( daca testele is negative ...nu is insarcinata .si ma gandeam sa iau eu si luna asta pastilele recomandate de ginecolog in ianuarie! voi ce spuneti?:-scrying( helpcrying(

Răspuns Câştigător
| littlesunshine a răspuns:

Eu as zice sa mai astepti inca 4 zile pentru la 14 zile de intarziere este prezent un hormon anume. Acela care iti si indica liniuta nr. 2
Sincer nu cred ca ar trebui sa disperi daca te-ai protejat. Mergi mai bine la un control de rutina. Ginecologii pot depista sarcina chiar si la 2 saptamani. Mie o data mi-a intarziat enorm... 3 sau 4 saptamani. Am mers la doctor si mi-a zis ca nu sunt insarcinata si mi-a dat niste pastile pe baza de hormoni care iti regleaza ciclul. dupa 3 pastile menstruatia si-a facut simtita prezentahappy
Daca medicul ti-a spus ca poti repeta faza cu pastilele si luna aceasta ia-le daca nu mergi oricum pana la cabinet. Aici raspunsurile sunt subiective si generalizate pana la Dumnezeu.
Bafta multa!

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu zic sa te duci la ginecolog. Nu esti insarcinata, dar ai o problema serioasa. Cred ca ar trebui sa gasesti alt ginecolog, sa-ti faci niste teste hormonale si sa gasesti cauza ciclului tau neregulat.

auran
| auran a răspuns:

Nu stiu cati ani ai dar, daca testul ti-a iesit negativ, atunci poate fi o dereglare hormonala. Eu zic sa mergi iarasi la un control

| nicky a răspuns:

Mai asteapta cateva zile si mai fa un test. Daca e tot negativ du-te la ginecolog. Poti merge sa afli si o alta parere de la un alt medic.

| yoanna73 a răspuns:

E posibil sa nu fie sarcina. poate fi din cauza stresului, nervilor.bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Testul este pozitiv la 14 zile dupa contactul sexual HCG-ul in urina (hormon de sarcina).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este sa n u iei nici o pastila inainte de efectuare uni control si fara prescriptia medicului............bafta