Eu as zice sa mai astepti inca 4 zile pentru la 14 zile de intarziere este prezent un hormon anume. Acela care iti si indica liniuta nr. 2
Sincer nu cred ca ar trebui sa disperi daca te-ai protejat. Mergi mai bine la un control de rutina. Ginecologii pot depista sarcina chiar si la 2 saptamani. Mie o data mi-a intarziat enorm... 3 sau 4 saptamani. Am mers la doctor si mi-a zis ca nu sunt insarcinata si mi-a dat niste pastile pe baza de hormoni care iti regleaza ciclul. dupa 3 pastile menstruatia si-a facut simtita prezenta
Daca medicul ti-a spus ca poti repeta faza cu pastilele si luna aceasta ia-le daca nu mergi oricum pana la cabinet. Aici raspunsurile sunt subiective si generalizate pana la Dumnezeu.
Bafta multa!
Eu zic sa te duci la ginecolog. Nu esti insarcinata, dar ai o problema serioasa. Cred ca ar trebui sa gasesti alt ginecolog, sa-ti faci niste teste hormonale si sa gasesti cauza ciclului tau neregulat.
Nu stiu cati ani ai dar, daca testul ti-a iesit negativ, atunci poate fi o dereglare hormonala. Eu zic sa mergi iarasi la un control
Mai asteapta cateva zile si mai fa un test. Daca e tot negativ du-te la ginecolog. Poti merge sa afli si o alta parere de la un alt medic.
AlexEjmecheru întreabă: