Daca tipul e sanatos, nu risti nimic. Daca are vreo infectie cu transmitere sexuala, sa stii ca se ia la fel de usor si facand sex oral fara prezervativ, la fel ca si in cazul sexului vaginal/anal. Daca e sanatos, insa, nu patesti nimic, are chiar vitamine. Desigur, nu ti-as recomanda chiar o cura...
Shin, hai ca te-a pacalit, sa te simti bine. Nu e dulce... dar am auzit ca depinde de ce mananci. Tu mananci numai ciocolata?
Risti sa te ineci daca inghiti mai mult de putin si nu esti atenta
+ boli
+ reputatie proasta daca persoana nu e de incredere
Hai ca sunt amuzante raspunsurile voastre
Nu cred ca patesti ceva, daca el era sanatos...
Bafta!
by Psihoyounger
Hai ca sunt amuzante raspunsurile voastre
Nu cred ca patesti ceva, daca el era sanatos...
Bafta!
by Psihoyounger
Are multe vitamine si doar 7 calorii Si are gust dulce (mi s-a spus ) Nu ti se intampla nimiic
Shin.
@psiholoaga, eu incerc sa ma ingras si ca sa reusesc printre altele, mananc o ciocolata pe zi sau odata la doua zile + stafide multe. A mea. e mereu dulce
Shin
Daca tipul nu are vreo BTS, nu.Deci chill! Ps: aviz virginilor care fac misto de tipele care au dat un raspuns detaliat in legatura cu gustul spermei... ori habar nu aveti de corpul vostru, ori stiti voi mai bine ce gust are V-ati scos o coasta sa vedeti cum e? Pa!
Din din fericire sa ramai insarcinata nu risti dar daca are vreo infectie cu transmitere sexuala sa stii ca nu este prea bine din pacate nu ma prea pricep la chestii din astea dar imi spun parerea scuze ca nu te pot ajuta prea bine
Nu risti nimic de genul sarcina... iar in cazul unei boli cu transmitere sexuala riscul e oricum scazut... nu mai repeta faza cu inghititu'... parerea mea
Mutubal întreabă: