Nici nu stii cat de bine te inteleg.Si eu am o prietena care a fost plecata 2 ani in Spania si am stat mai mult cu cealalta.Cand s-a intors m-am chinuit sa o fac sa nu se supere dandu-i mai multa atentie, dar e greu. Ea mai mereu se oftica, dar totusi, e prietena mea.In fine:
-Vorbeste deschis cu Gaby, spune-i ca ati gresit amandoua, explica-i ca si Cristina are nevoie de atentie cum are ea.Bine,o sa vina cu o reblica de aia:"Dar ei ii dai mai multa atentie!"Zi si tu ca totusi esti om si e logic ca e greu sa iti imparti prietenia egal-egal.Ca ai si tu zile in care nu ai chef ba de Cristina, ba de ea, ba de amandoua.
Daca vei intra la profilil meu a vezi am fost si eu intr-o sitaautie exact la fel si a fost suepr nasol daca gaby iti e mai buna prietena ramai cu easau cu cine crezi ca iti eprietena de mai mult timp dar gandeste-te bine eumi-am pirdut cea mai buna prietena de 5 ani tot pentru ca stetam cu alta fata si no bagam in seama
Doamne, NakitoDoll, de ce nu ii spui lui Gaby ca veti ramane prietene mereu... Dar tu te poti juca cu cine vrei si ca asta nu inseamna ca nu vei mai fi prietena cu ea.Veti ramana inca cele mai bune prietene si cum se spune: Cand unul e fericit si celalalt e fericit, asa si cu voi doua! Daca tu te simti bine cu Cristina de ce sa nu se bucure ea pentru ca tu esti fericita alaturi de ea.Si inca ceva, tu nu esti obligata sa stai numai cu ea.Asta e parerea mea. Daca ii vei spune asta va veti intelege pentru ca prietenii adevarati se inteleg.
P. S: de ce nu vorbesti cu Gaby si c uCristina sa fiti cele mai bune prietene? Sa fiti un grup SooPer.
Bye-Bye NakitoDoll anuntama daca se intampla ceva... ok?:X